Wesprzyj nas i przeglądaj Hejto bez reklam

Zostań Patronem
Zdjęcie w tle
chwastyodkuchni

chwastyodkuchni

Osobistość

Dołączył/a: 22.11.2024

  • 124wpisy
  • 1043komentarzy

      Biednemu na diecie takie cuda pokazywać… ZAZDROSZCZĘ! Żurek jest królem zup jak szczupak królem jezior!

      Ale dobrze wygląda, zjadłby.

      Zaloguj się aby komentować

      Człowieka. Ale w sumie to trzeba by się było ruszać więc średnio.

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni a właśnie dzisiaj nasionka poszły do kielkowania:)

      Ja dwa lata chorowałem CR ale plon był tak marny że sobie odpuszczam.

      @chwastyodkuchni że już? Pewny? Do wiosny jeszcze chwila

      Zaloguj się aby komentować

      Kanał Zero. Dziękuję, ale ja tego nie kupuję.

      Dużo prawdziwych, znanych faktów. Dużo niedomówień.

      Mariusze z Brighton pewnie mają ciągły wzwód.

      Pani Maria jakoś musi zarabiać na chleb. Brzmi lepiej niż jej imienniczka z Kanału Zero czyli pani Maria Stepan. Ale z materiału nie wynika nic. Dokładnie nic. Każdy "oświecony" wyciągnie z tego wnioski, takie jakie mu pasują.

      I taką rolę spełnia ten materiał.

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni przestaję powoli lubić allegro, odkąd robią chamskie "podpowiedzi" co z moich dotychczasowych zakupów mogłabym u nich sprzedać i za ile

      Zaloguj się aby komentować

      Przeważnie każdy ma jakieś postanowienia noworoczne. Często są związane z #jedzenie a w dosłownym znaczeniu mniej albo zdrowiej.
      Często to też #silownia kupie karnet na przynajmniej kwartał to będę chodzić bo szkoda zmarnować kasę.

      Więc jak macie zamiar kupić karnet na 3 miesiące a i tak nie będziecie chodzić to chętnie podam nr tel do bliczka i obiecuje wydam na hobby.

      #sylwesterzhejto
      994d0066-b28c-4197-a9ae-96f92a37995d
      6

      Tjaaa, od jutra pierwszy i ostatni tydzień noworocznych postanowień na basenie. Jak co roku od kilkunastu lat...

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni kurde. Dobrze że dziś sylwester to nie patrzę. Bo ślinotoku bym dostał.

      A tak to nie patrzę.

      @chwastyodkuchni Nudny może nie. Powiedziałbym żeby delikatnie interesujący

      Zaloguj się aby komentować

      ten komentarz jest, pisany dla piorunów

      Zaloguj się aby komentować

      W peklowaniu na sucho jest ten duży plus, że jest minimalny okres a maksymalny to zdrowy rozsądek.

      Udało mi się dziś kupić bardzo ładny boczek i nawet w przystępnej cenie. Może jeszcze jutro odwiedzę mięsny bo reszta już była albo prawie samo mięso albo sam tłuszcz.

      #wedzenie #upomidora #jedzenie
      c7442537-8434-4946-9a9f-79d551c9cf77
      11

      @chwastyodkuchni wyglada ładnie. A o ładny boczek u mnie jest ciężko.

      Za chudy też nie może być, bo ci szynka wyjdzie. Najsmaczniejszy jest fifty-fifty.

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni boczuś polecam dosmazyc w tych cudownych placuchach

      @chwastyodkuchni mam nadzieję, że posypałeś je cukrem

      A próbowałeś kiedyś robić placki tarte na grubych oczkach? Od kiedy po raz pierwszy takich spróbowałem tylko takie sobie robię 😋 Konieczne z dodatkiem mięsnym, jakimś boczusiem albo kiełbaską - mega wypas. Tylko, wiadomo, wszystko zależy od ziemniaków.

      Zaloguj się aby komentować

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni Hot-dog na bogato. 🤤 😊

      Piękne…wzruszyłem się.

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni 🤨 80km na południe cały dzień słońce mamy 😜

      @paulusll Wiem to przez to, że rozbudowałem fotowoltaike w tym roku xD

      @chwastyodkuchni niby szaro i buro, a w talerzu słoneczko

      @UmytaPacha słoneczko będzie dopiero jak kiełbaska będzie 😆

      @chwastyodkuchni Nie pamiętam zbyt dobrze, Ty masz wędzarnie na poddaszu?

      @chwastyodkuchni Przed wielkanocą poproszę cie o przepis. Strasznie smakowicie wyglądają twoje wyroby, ja się staram są smaczne ale zawsze czegoś im brakuje. 😉

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni zawsze wiatr w oczy i kabanos w dupę ( ͠° ͟ʖ ͡°)

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni albo "zostaw coś na później przecież nie musisz wszystkiego w święta zeżreć!" xD

      @chwastyodkuchni na mityczne "później". Albo "kiedyś" 😉 Nie wiadomo kiedy i nie jest to powiedziane, po prostu dowiesz się o tym jak ktoś w gości przyjdzie i akurat nic nie będzie do dania na stół- wtedy to będzie twoja wina, że zjadłeś "bo widzisz teraz by było" 😉

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni dobre takie na odmulenie po świątecznych daniach 😁

      @splash545 u mnie w 2 święto zawsze jakiś hot dog

      Xd

      Zaloguj się aby komentować

      @chwastyodkuchni takim oczom się nie odmawia, dobrze ci radzę

      @chwastyodkuchni "no dej saszete, a zaśpiewam, kurde a nie to wczoraj było, no ale jak już wiesz, że gadam to kopsnij jedna, na litość"

      @wiatraczeg prędzej "dawaj saszetę.... bo inaczej te pazury zaśpiewają tango!"

      @chwastyodkuchni Szybko tę saszetę.


      Łapka już wyciągnięta. Chcesz poczuć pazurki?

      @Mr.Mars Jak piesek ciągle za mną chodzi to może mnie nie zabije 😅

      Zaloguj się aby komentować

      @Zapster Tak pod inną nazwą bo etui miękkie.

      @chwastyodkuchni miałem 25, 35 teraz 700 i rozważam zmianę. Bose mistrz

      Też mam jestem bardzo zadowolony ale już długo mam. To jakieś starsze chyba dawno już kupiłem. Wciąż się same załączają i rozładowują, ale w samolocie są niezastąpione.

      Kupil bose, a mogl w obuwiu.

      Ja z kolei znalazlen swojego soundlinka ktorego nie moglem znalezc od kilku mc

      Zaloguj się aby komentować

      Biedna krówka, opierdol ze smakiem, bo ktoś musiał umrzeć dla tych burgerów

      @Gepard_z_Libii W środku cheddar z mozzarellą więc jeszcze ją wydoili.

      @chwastyodkuchni cheddar i mozzarella to są nadsery, a słusznie że wydoili, co miało się zmarnować

      @chwastyodkuchni w sumie to bym to ojebał na surowo. Smakówa!

      @Lubiepatrzec Pręga wołowa, bo była w dobrej promocji (28 zł/kg) i 20% boczku dość tłustego wędzonego na zimno. To jednak lepsze po dłuższej obróbce termicznej jak kolagen się rozpuści przy sous vide.

      @chwastyodkuchni niech Ci będzie, ojebiemy na ciepło 😉

      @chwastyodkuchni wygląda wspaniale. Proszę o przepis, żeby tego nie spierdzielić

      Zaloguj się aby komentować