#gotujzhejto #upomidora #jedzenie #sousvide
Biedna krówka, opierdol ze smakiem, bo ktoś musiał umrzeć dla tych burgerów
@Gepard_z_Libii W środku cheddar z mozzarellą więc jeszcze ją wydoili.
@chwastyodkuchni cheddar i mozzarella to są nadsery, a słusznie że wydoili, co miało się zmarnować
@chwastyodkuchni wygląda do niezły tatar
@chwastyodkuchni w sumie to bym to ojebał na surowo. Smakówa!
@Lubiepatrzec Pręga wołowa, bo była w dobrej promocji (28 zł/kg) i 20% boczku dość tłustego wędzonego na zimno. To jednak lepsze po dłuższej obróbce termicznej jak kolagen się rozpuści przy sous vide.
@chwastyodkuchni niech Ci będzie, ojebiemy na ciepło
@Lubiepatrzec Do tego w środku ciągliwy mix sera.
@chwastyodkuchni
@chwastyodkuchni wygląda wspaniale. Proszę o przepis, żeby tego nie spierdzielić
Zaloguj się aby komentować