Komentarze (10)

Biedna krówka, opierdol ze smakiem, bo ktoś musiał umrzeć dla tych burgerów

@Gepard_z_Libii W środku cheddar z mozzarellą więc jeszcze ją wydoili.

@chwastyodkuchni cheddar i mozzarella to są nadsery, a słusznie że wydoili, co miało się zmarnować

@chwastyodkuchni wygląda do niezły tatar

@chwastyodkuchni w sumie to bym to ojebał na surowo. Smakówa!

@Lubiepatrzec Pręga wołowa, bo była w dobrej promocji (28 zł/kg) i 20% boczku dość tłustego wędzonego na zimno. To jednak lepsze po dłuższej obróbce termicznej jak kolagen się rozpuści przy sous vide.

@chwastyodkuchni niech Ci będzie, ojebiemy na ciepło

@Lubiepatrzec Do tego w środku ciągliwy mix sera.

@chwastyodkuchni wygląda wspaniale. Proszę o przepis, żeby tego nie spierdzielić

Zaloguj się aby komentować