Zdjęcie w tle
chwastyodkuchni

chwastyodkuchni

Praktykant
  • 2wpisy
  • 18komentarzy
Trzecie podejście w tym tygodniu. Co dopiero w grudniu będzie

#wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto
b4a19c67-d825-4112-80f0-5afee44d463c
banita77

Cuda, panie, cuda... Można w domu takie fajerweki bez jakiś fajerwerków wyczarować?

chwastyodkuchni

@banita77 Tak w piekarniku tylko nie będzie wędzone. Można wtedy użyć aromatu dymu, tylko ważne by to był destylat z drewna.

banita77

@chwastyodkuchni kolejny raz kupiłem bejcowane "cuda". Boczek wygląda, ale smakuje wiadomo jak.

moll

@chwastyodkuchni chcę robić schab w wolnowarze, ciekawe czy mi wyjdzie

chwastyodkuchni

@moll O schab to trudna mięso. O ile lubię robić w workach na sucho, to tu jak mięso będzie bez marmurku to suchalec może wyjść. Szczególnie, że nawet parzenie do niższej temperatury się robi.

moll

@chwastyodkuchni znlazłam kawałek z ładnym obrostem tłuszczyku, tak na prawie 2/3 kawałka. Chcę zapekolwać na sucho, a potem w wolnowar na cebulę z olejem i wodą, tak żeby coś delikatnie od spodu jeszcze parowało

barbados69

@chwastyodkuchni oglądasz czasem kuchnie kwasiora na YT ?

chwastyodkuchni

@barbados69 Widziałem jakieś tam filmiki na przestrzeni czasu ale nie jestem fanem.

Zaloguj się aby komentować