#wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto
Cuda, panie, cuda... Można w domu takie fajerweki bez jakiś fajerwerków wyczarować?
@banita77 Tak w piekarniku tylko nie będzie wędzone. Można wtedy użyć aromatu dymu, tylko ważne by to był destylat z drewna.
@chwastyodkuchni kolejny raz kupiłem bejcowane "cuda". Boczek wygląda, ale smakuje wiadomo jak.
@chwastyodkuchni chcę robić schab w wolnowarze, ciekawe czy mi wyjdzie
@moll O schab to trudna mięso. O ile lubię robić w workach na sucho, to tu jak mięso będzie bez marmurku to suchalec może wyjść. Szczególnie, że nawet parzenie do niższej temperatury się robi.
@chwastyodkuchni znlazłam kawałek z ładnym obrostem tłuszczyku, tak na prawie 2/3 kawałka. Chcę zapekolwać na sucho, a potem w wolnowar na cebulę z olejem i wodą, tak żeby coś delikatnie od spodu jeszcze parowało
@chwastyodkuchni oglądasz czasem kuchnie kwasiora na YT ?
@barbados69 Widziałem jakieś tam filmiki na przestrzeni czasu ale nie jestem fanem.
Zaloguj się aby komentować