#jedzenie
Zaloguj się aby komentować
Społeczność
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@StepujacyBudowlaniec ja do dziś czekoladę na raz robię...
@StepujacyBudowlaniec w moim życiu też był taki okres. Trzy tabliczki czekolady z orzechami i dwa litry soku marchewkowego. Codziennie.
Potem urodziłam już tego pasożyta i wróciłam do normalnego żywienia.
@StepujacyBudowlaniec 2 lata, 730 dni po 1650kcal, wyjdziesz, pobiegasz trochę i spalisz to, wystarczy bieg na lekko ponad 2 000 km:p
Zaloguj się aby komentować
@SuperSzturmowiec pierś z kurczaka z frajera i cukinia na maśle z patelni + kefir.
@Lubiepatrzec Zanim się namyśliłrm ocb to zastanawiałem się czemu ten kurczak nazywał się Frajer xD Smacznego kefirku dla jego, wypiłbym se.
@SuperSzturmowiec jesteś w szpitalu?
Zaloguj się aby komentować
do perfekcyjnego międzynarodowego symbolu szczęścia zabrakło rzeczonej mięty
Zaloguj się aby komentować
@Dalmierz_Ploza jesz śniadanie i idziesz spać?
Takie brytyjskie, lubię.
Smacznego dla jego.
Zaloguj się aby komentować
Hmmm karkoweczka, juz lata ciez w usatch nie mialem… smacznego, pamietaj tez zeby wypic male co nie co zeby komary nie gryzly.
Zaloguj się aby komentować
To się do mnie uśmiecha, tak miało być?
@Klamra Zmiksowane
@Klamra Narobiłes mi smaku bo pomyślałem że to szczawiowa.
Zaloguj się aby komentować
Wygląda super, pewnie smakuje też super ale mi osobiście w ogóle tarta nie pasuje do tego typu dań, kruche ciastko...
Na słodko to jeszcze choć w ogóle nie lubię tego tworu.
@Yes_Man Daj. Przepis. Proszę.
@Yes_Man dla przypomnienia feta to ser, nie mylić z
Zaloguj się aby komentować
Ja rosloek lubie jesc ale jak mi ktos zrobi, takto pierdole w brzuchu burczy od godziny a to sobie bulga…
@rebe-szunis aby koszerne?
@rebe-szunis Widzę buziu w tym rosołu (a raczej przymknięte oko). Może to ukryta Rosołka.
Zaloguj się aby komentować
@Opornik odgrzewane na oleju na patelni. Obrzydlistwo
@kotos no popatrz, mam totalnie przeciwne wrażenia
@kotos ja podmieniam opakowania na te z warzywne. By weganie mieli niespodziankę.
Zaloguj się aby komentować
Znakomite ranty, molto bene
@Stashqo wygląda elegancko, jaka wilgotność ciasta? jak ciasto robisz? czy masz kamień do pizzy? i w jakiej temperaturze pieczesz?
@Stashqo Będę duży I bogaty to se onii kupię...! Świetnie wyglądają. Jaka Mąka?
Zaloguj się aby komentować
Jako, że nie mam takie peta, to nie wiem i zapytam: co wychodzi taniej - canned dla ludzi czy pet food?
Zaloguj się aby komentować
To rodzaj jajochlebka?
Zaloguj się aby komentować
To też mnie zawsze rozpieradało, jak kumple z pracy co nie wezmą "szczypawki" bo "nieprzepadana" rzucali się na każdą taką dietę jak dzik w żołędzie.
@Nedkely przecież przetworzone mięso to nie jest nawet mięso tylko jakiś koktajl chemicznych dodatków
@Nedkely a inny ci opowie że jedz mięso bo błonnik przebija jelita. Każdy swoje.
Zaloguj się aby komentować
Ja raz też tak zrobiłem i suszyłem w piekarniku na niskiej temperaturze.
Wyjebałem wszystko do kosza.
Tam gdzie went chodził kilka kawałków było suchych ale niezjadliwych te po boku jak kauczuk to na wprost wenta nie do ugryzienia, reszta zielona z nalotem więc moja przygoda z suszoną wołowiną zakończyła się.
@Mielonkazdzika robię jerky regularnie, jak coś będziesz potrzebował, to wal.
@Mielonkazdzika taka oczywistość jak podniesienie na jakiś czas temperatury mięsa powyżej 75st. (Wybija ewentualne pasożyty) Jak wolisz,ja robię to na początku.
Osusz mięso przed włożeniem ręcznikami papierowymi i obsyp przyprawą/pieprzem/czuli/wędzona papryką/lub modem (to już według upodobania) Pokażesz te tacki?
Zaloguj się aby komentować
@UmytaPacha Kuchnia fusion
powinni to rozdawac do koszulek patriotycznych
Jadłem to, ohydne nie polecam.
Zaloguj się aby komentować
@Piechur widzę, że wielkość porcji jak u @moll . Dla mnie to na jedną nogę
@Piechur Smacznie i zdrowo.
jajka sadzone z lejącym się żółtkiem
@Piechur ahhh porządny człowiek, wspaniałe danie
Zaloguj się aby komentować
Protip żony: zagotować więcej bulionu z kury, przelać do słoików i zamrozić, używać do takich zup właśnie
Z czego dokładnie robicie bulion do takiej zupy?
@Trypsyna co to za dywan masz w kuchni?
Zaloguj się aby komentować