Prawie pół kostki cheddara i dzień robi się lepszy
#jedzenie #upomidora
@chwastyodkuchni dobre takie na odmulenie po świątecznych daniach
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni dobre takie na odmulenie po świątecznych daniach
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni takim oczom się nie odmawia, dobrze ci radzę
@chwastyodkuchni "no dej saszete, a zaśpiewam, kurde a nie to wczoraj było, no ale jak już wiesz, że gadam to kopsnij jedna, na litość"
@chwastyodkuchni Szybko tę saszetę.
Łapka już wyciągnięta. Chcesz poczuć pazurki?
Zaloguj się aby komentować
Też mam jestem bardzo zadowolony ale już długo mam. To jakieś starsze chyba dawno już kupiłem. Wciąż się same załączają i rozładowują, ale w samolocie są niezastąpione.
Kupil bose, a mogl w obuwiu.
Ja z kolei znalazlen swojego soundlinka ktorego nie moglem znalezc od kilku mc
Zaloguj się aby komentować
Biedna krówka, opierdol ze smakiem, bo ktoś musiał umrzeć dla tych burgerów
@chwastyodkuchni w sumie to bym to ojebał na surowo. Smakówa!
@chwastyodkuchni wygląda wspaniale. Proszę o przepis, żeby tego nie spierdzielić
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni kiedy wydaje się że na hejto już nic piękniejszego nie znajdziesz wtedy pojawiasz się Ty z takim cudem!
Do wódki będzie pasowała idealnie.
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni to ten słynny przepis, że karmisz grochem owcę aż się porzyga a potem gotujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak swoją drogą to chyba nigdy nie jadłem grochu z kapustą
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni smacznego!
Zaloguj się aby komentować
Jaki sosik wariacie
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni dwuminutowa drzemka po poludniu. Za każdym jebanym razem.
Wyspie sie po smierci
nie robię drzemek bo po nich czuję się gorzej niż przed nimi
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni z ciekawości ile sobie ceni?
Podaj namiar
Bo mi smutno
Ale szanuje!
Zaloguj się aby komentować
co to za spanie? widzę że owca nie śpi także trzeba tagować
Zaloguj się aby komentować
niedobry bo nie mam takiej kanapki
Tak trzeba żyć!
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni do świąt będziesz te pierogi lepił xD
@UmytaPacha Tyle to prawie moll wysłałem xD
@chwastyodkuchni pierogów?
Dwustrunowe IKEI są top.
Ale polecam o ile możliwe pakować próżniowo zawsze i wszędzie.
Ale same prawdziwki, czy podgrzybki też?
BTW. Z wiekiem zaczęła mi przeszkadzać śliskość prawdziwów w farszu, więc od kilku lat dodaję pół na pół suszonych prawdziwych ze świeżymi boczniakami. Dla mnie bomba - polecam spróbować!
Zaloguj się aby komentować
Halucynacje
O tym czasie sie nie je
Zaloguj się aby komentować
ja jutro w dym puszczam.
@Bezbronny Co będzie wędzone?
@chwastyodkuchni kończy się peklować schab boczek i szynki. Tu wcześniejsze
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni dziwne, już dwa tygodnie mija a ja nie mam kolejnej paczki :)
A na poważnie! Jak ktoś będzie miał szansę spróbować to polecam z całego talerza. Są świetne!
@Astro Obejrzałem przepis na Polish Krakowska by 2 facetów i lodówka turystyczna xD
@chwastyodkuchni warto?:)
Wiadomo, jedzenie ma przede wszystkim smakować, ale jak dla mnie i tak całkiem idealne.
@chwastyodkuchni piękne.
Zaloguj się aby komentować
Takie ziemniaczane wały to ja rozumiem
@chwastyodkuchni Wygląda bosko! A co tam leży na 11. godzinie nad burakami?
@esterad Resztka mizerii.
Zaczynam podejrzewać, że Ty jesteś tą babą od wałów z ziemniaków z W**** ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ismenka Szczerze nigdy nie rozumiałem jej obiadów. Ilość często jak dla 2 osób albo to był jedyny posiłek dnia. Do tego zbyt stylizowane przed zrobieniem zdjęcia obstawiam, że zimne zanim fotkę cyknie. U mnie są po prostu zwykłe obiady i stylizuje co najwyżej koperkiem. xD
@chwastyodkuchni też nie rozumiałam fenomenu, no ale zaliczyła klasyczny upadek, typowy cykl mikroblogera i każdego na koniec wyzywała od zazdrośników czy tam durniów kulinarnych, zaliczała bany, nawet mnie się od niej dostało, że zazdroszczę jej gotowania czy co bo sama nie umiem :((. Mnie rozbrajało jeszcze to, ze jak kupiła sos rybny, to potem ciągle go dodawała do wszystkiego, dosłownie „tydzień z sosem rybnym” czy tam „tydzień z Teriyaki” i się monotonnie robiło (aż współczułam jej dzieciakom xD).
Twoje dania wyglądają normalnie, domowo, ot, zrobić, cyknąć fotę, zjeść
U mnie w dekoracjach rządzi natka. Oto dzisiejsza breja niestylizowana (pozdro dla @moll )
Zaloguj się aby komentować
Pikuś, czekamy na ETS2
Zaloguj się aby komentować
@chwastyodkuchni - mnie dopiero lepienie czeka - ale już się nie mogę doczekać
@koszotorobur Ja dziś tylko 80 szt
@chwastyodkuchni - do świąt to raczej nie dotrwają
Zaloguj się aby komentować
O, i marchewka w talarki. Tata zawsze daje całą, a weź taką gorącą krój łyżką.
Fajny talerz.
Najbardziej bezsensowna i przereklamowana zupa jaką w życiu jadłem. Woda z kluskami i tłustymi oczkami - to już chyba wodzionka ma więcej smaku niż ta pokraka.
@rm-rf Na pieczonej kurze i kaczce, ma smak.
@chwastyodkuchni to nie ma smaku nigdy. To jest wywar z którego można ewentualnie zrobić zupę, polprodukt
Zaloguj się aby komentować