Będą jutro biurgery

#gotujzhejto #upomidora #jedzenie #sousvide
300b405f-3463-4ca9-883f-4ad22b8cfe93
Gepard_z_Libii

Biedna krówka, opierdol ze smakiem, bo ktoś musiał umrzeć dla tych burgerów

chwastyodkuchni

@Gepard_z_Libii W środku cheddar z mozzarellą więc jeszcze ją wydoili.

Gepard_z_Libii

@chwastyodkuchni cheddar i mozzarella to są nadsery, a słusznie że wydoili, co miało się zmarnować

bartlyo

@chwastyodkuchni wygląda do niezły tatar

Lubiepatrzec

@chwastyodkuchni w sumie to bym to ojebał na surowo. Smakówa!

chwastyodkuchni

@Lubiepatrzec Pręga wołowa, bo była w dobrej promocji (28 zł/kg) i 20% boczku dość tłustego wędzonego na zimno. To jednak lepsze po dłuższej obróbce termicznej jak kolagen się rozpuści przy sous vide.

Lubiepatrzec

@chwastyodkuchni niech Ci będzie, ojebiemy na ciepło

chwastyodkuchni

@Lubiepatrzec Do tego w środku ciągliwy mix sera.

wielka_glowwa

@chwastyodkuchni wygląda wspaniale. Proszę o przepis, żeby tego nie spierdzielić

Zaloguj się aby komentować