UncleFester
Gruba ryba
Rozwiązanie zagadki z poprzedniego wpisu, coś mnie znów na ramena wzięło. 😋
Boczuś w zalewie z sosu sojowego, wody, mirinu, sake, cebulki, czosnku i imbiru, przygotowany do zwinięcia w roladę i upieczenia chashu.
Na zdjęciach kolejne fazy pieczenia, co 80 minut, od gotowego do surowego.
#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn
Boczuś w zalewie z sosu sojowego, wody, mirinu, sake, cebulki, czosnku i imbiru, przygotowany do zwinięcia w roladę i upieczenia chashu.
Na zdjęciach kolejne fazy pieczenia, co 80 minut, od gotowego do surowego.
#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn




@moll
150*C - 4 godziny
tak
obracałeś - tak
podlewałeś - nie
tak - 10 minut