Jaka mąka wariacie?
@highlander jak pytasz o dobra to polecam Caputo
@Howhigh Ja tu wędin nie widzę, jakieś zielone gówno zasłania.
@Opornik proszę rukoli nie obrażać, najsmaczniejsza ze wszystkich sałat i pochodnych; na pizzy w towarzystwie szynki parmeńskiej i parmezanu to najlepsze co może spotkać ludzkie podniebienie
@Opornik Byle by ananasa nie było xD
@Howhigh Czekam na wersję bez mięsa z brokułem
@theicecold Ja bardzo lubię rukolę panie kolego, bez przerwy ją dodaję do sałatek, na zmianę z bazylią, obie żrę jak głupi. Ale tam właśnie jej miejsce, a nie na pizzy.
Rukola na pizzy to jest skandal, proszę pana! To jest abominacja, proszę pana!
@Opornik A ja najbardziej lubię, gdy oprócz wiadomo szynki jako dodatków są oliwki oraz pieczarki. Kurka wódka jak to smakuje super.
Ewentualnie kukurydza, ale to tak dododatkowo .. pozdrawiam
@highlander mąka na pizze 70%+pszenna razowa 30%
@Howhigh kurwa smaka zrobiłeś dałem na 20 Min do piekarnika i poszedłem na pc. przychodzę i dół powiedzmy że nie jest miękki może jutro będzie lepszy a jak nie to się górę zje i tyle.
@Opornik nieprawda, na pizzy jest kozacka
Zaloguj się aby komentować