Komentarze (11)

Jaka mąka wariacie?

@highlander jak pytasz o dobra to polecam Caputo

@Howhigh Ja tu wędin nie widzę, jakieś zielone gówno zasłania.

@Opornik proszę rukoli nie obrażać, najsmaczniejsza ze wszystkich sałat i pochodnych; na pizzy w towarzystwie szynki parmeńskiej i parmezanu to najlepsze co może spotkać ludzkie podniebienie

@Opornik Byle by ananasa nie było xD

@Howhigh Czekam na wersję bez mięsa z brokułem

@theicecold Ja bardzo lubię rukolę panie kolego, bez przerwy ją dodaję do sałatek, na zmianę z bazylią, obie żrę jak głupi. Ale tam właśnie jej miejsce, a nie na pizzy.

Rukola na pizzy to jest skandal, proszę pana! To jest abominacja, proszę pana!

@Opornik A ja najbardziej lubię, gdy oprócz wiadomo szynki jako dodatków są oliwki oraz pieczarki. Kurka wódka jak to smakuje super.

Ewentualnie kukurydza, ale to tak dododatkowo .. pozdrawiam

@highlander mąka na pizze 70%+pszenna razowa 30%

@Howhigh k⁎⁎wa smaka zrobiłeś dałem na 20 Min do piekarnika i poszedłem na pc. przychodzę i dół powiedzmy że nie jest miękki może jutro będzie lepszy a jak nie to się górę zje i tyle.

@Opornik nieprawda, na pizzy jest kozacka

Zaloguj się aby komentować