@Chilled_Marrow same faktury nic Ci nie powiedzą. Ciężko mi określić na co zwrócić uwagę, bo nic o tym lokalu nie wiem. Z jakiego okresu będą to faktury? Sezon letni czy zimowo- jesienny? Oferta lokalu w tych okresach... temat jest naprawdę głęboki.
Zwróć uwagę na ilość zatrudnionego personelu, godziny otwarcia, formę zatrudnienia, ilość i jakość wyposażenia lokalu, sprzęty wymagające serwisowania, ilość miejsc w lokalu... generalnie bądź podejrzliwy i pytaj o wszystko 😉
Historia miejsca też jest istotna, bo jeśli 10lat temu była tam menelownia, z burdelem to ciężko ludzi przekonać do nowego miejsca. Obecna oferta... nikogo już raczej nie zadowala w karcie tyskie, żubr i żywiec. Jak duża jest to miejscowość...
@Chilled_Marrow przede wszystkim zapytaj się, dlaczego właściciel chce sprzedawać biznes, który jest dochodową samograją (bo tak będzie zapewne wynikać z faktur). ( ͡~ ͜ʖ ͡°)