#pizza #jedzzhejto #gotujzhejto
Parówki w obrzeżach?
Może kawałki ananasa. Taka zbrodnia.
Smacznego (° ͜ʖ °)
@bulba1605 OP psznie je
@Okrupnik staram się, życzę równie smacznego jedzonka
@bulba1605 Pięknie wyrośnięte ciasto
@Elektryczny_pomidor ja po prostu nie za bardzo lubię sery. Dla mnie pizza może być zwykłą marinarą z samym sosem pomidorowym - ta mozzarella na naszej pizzy to ukłon w stronę niebieskiego, który sery bardzo lubi
@bulba1605 A spoko bo już myślałem, że ludzie na pizzerie się zapatrzyli.
@Elektryczny_pomidor pewnie dlatego ze marinara smakuje wykurwiscie XD
@eric2kretek No ja za to uwielbiam sery i nie lubię marinary. Szach mat. xDD
Smacznego. No to chłop smaka zrobił…
@bulba1605
trochę blada ale wygląda mega smacznie
@bulba1605 bardzo ładna. Pieczona na kamieniu czy zwykły piekarnik?
@Dapred dziękuję. Pieczona w normalnym piekarniku, ale na rozgrzanym kamieniu
@bulba1605 Ćwicz, ćwicz, z domowego piekarnika da się naprawdę sporo uzyskać. Zianwestuj kamień do pizzy i porządna mąkę
@kobiaszu nigdy nie zrozumie tych pizz z surowym zielskiem. To chyba dobre na Insta tylko a nie do zarcia.
@Hateto Jest bardzo dobre, szczególnie jak polejesz sosem balsamico
@kobiaszu jadlem raz nigdy wiecej. Mialem wrazenie ze zrem salatke, a nie pizze. Ale wyglada ladnie.
Wychodzi wam ładnie wypieczona od spodu jak robicie na kamieniu? Ile go nagrzewacie?
@Miccc2 tak, jest fajna chrupka. Rozgrzewam kamień w maksymalnej temperaturze z termoobiegiem jakąś godzinę
@bulba1605 ile masz max na piekarniku?
A co robicie z tą białą kulką jak wypijecie już całą mocarellę?
Bardzo ładna pizza. Pozdrawiam
Zaloguj się aby komentować