@Niewiemja Matki octowe hodujesz a ocet kupny?
@Zielonypomidor Swojski będzie dopiero do użytku pewnie na jesień, klaruje sie w piwnicy teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż mam nadzieje że sie wyklaruje szybko i już do ogórków w tym sezonie będzie dobry
@Niewiemja Kurde to ja myślalem, że to z miesiąc,dwa.
@Zielonypomidor Samo przygotowanie tak ale taki świeży jest mętny, powinien odstać w chłodzie tak z rok żeby sie dobrze wyklarował
@Niewiemja No to tyle samo co wino. To ja chyba wybieram winko.
@Zielonypomidor No bo ocet to w sumie zepsute wino ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja A tak w ogóle do czego sos chyba samego nie będziesz jadł?
@Zielonypomidor Do wszystkiego w sumie. Do kanapek, zapiekanek, pizzy, jajek, mięsa, szaszłyków, do marynowania. U mnie sosy i papryki schodzą do wszystkiego na bieżąco cały czas
@Niewiemja Trawy od Ciebie używałem ostatnio do chow main z mlekiem kokosowym i piersią. Dobry smak.
@Zielonypomidor Mocno traci na aromacie po suszeniu, świeża dużo lepsza
@Niewiemja No tak ale zimę mamy. Ciekawe jak mrożenie? Próbowałeś?
@Zielonypomidor Mrożenia nie próbowałem bo zawsze za mało miejsca w zamrażalniku ale pewnie byłoby lepiej
@Niewiemja Ja stwierdziłem w sumie, że w tym sezonie będę więcej rzeczy suszył. Moim odkryciem kulinarnym jest suszona mielona cebula do zagęszczania gulaszy. po prostu bomba.
@Zielonypomidor O tym nie słyszałem, jak ją robisz?
@Niewiemja Teraz kupiłem kupną.
@Zielonypomidor Kolor podobny do jalapeno ze sklepu ale jednak swój gęstszy i lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja Powinna być narysowana trupa czacha xD
Zaloguj się aby komentować