Komentarze (6)

"Majonez naturalnie kielecki"

@zosiasamosia1 A spróbowałbyś inny

e5eb481f-79eb-42d2-ab8b-a99b61718d4b

@vredo nie chcem. Kupilem ostatnio majonez Mosso. 4 tygodnie potem chciałem zrobic sobie sos do burgerów. ZSECHŁ SIE XD Dosłownie zrobila sie taka żólta skorupa ze ciezko lyzke bylo wbic. Sloik zakrecony byl a to gówno mimo konserwantów sie popsulo. Z kieleckim nie ma takich rzeczy

@zosiasamosia1 Tylko kielecki, pod tym względem jestem rasistą, tak pacha uczyła i tak ma być!

@vredo ja sie gadzam ze czuc octem ale nie wiem czemu w innych nieczuc skoro skladnikiem majonezu jest musztarda XD dają musztarde w proszku albo pewnie jakąs delikatesową bez octu. Do kieleckiego ładują sarepską XD Tez ich produkcji i ona jest dosc mocna. Tak czy siak ten mosso smakował jak mydliny i poposuł sie szybko. Kielecki stoi u mnie po 4 msc i nic mu nie jest

Co on taki biały? Mam podejrzenia, że to jednak śmietana

@Byk no śmietaną byłaby dużo lepsza ale niestety nie mam :c

Zaloguj się aby komentować