#gotujzhejto
@SilverMonkey Butter beef then.
Obraziles wlasnie caly narod indyjski xD
Ja kiedyś zrobiłem kurczaka curry, ale nie miałem kurczaka to dałem mieloną świnie i też wyszło zajebiste
Zaloguj się aby komentować
Społeczność
Gotowanie, przepisy i inne takie
@SilverMonkey Butter beef then.
Obraziles wlasnie caly narod indyjski xD
Ja kiedyś zrobiłem kurczaka curry, ale nie miałem kurczaka to dałem mieloną świnie i też wyszło zajebiste
Zaloguj się aby komentować
Byś mógł wysłać słoik do paczkomatu
Wygląda jak gowno a smakuje pewnie jeszcze lepiej.
@Tytanowy-Owsik najpierw umył w niej nogi a potem gulaszu nagotowił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować
A gotujesz pianę drożdżową?
@Felonious_Gru żurek - to nawet nie jest on.
@Felonious_Gru Co to jest na ścianie co obłazi? Bo zastanawiam się jeszcze co położyć, mogę wykluczyć coś z morza możliwości.
Zaloguj się aby komentować
@GazelkaFarelka a jak przyprowadzi dziewczynę to co podasz?
@GazelkaFarelka Jako, że przebywam obecnie w Neapolu, więc jestem obiektywnym ekspertem, mogę śmiało powiedzieć że gruszka na pizzy jest obrzydlistwem :)
@GazelkaFarelka Potayto, pothato. Już widzę jak rodowici Rzymianie objadają się takim mixem nasranych smaków, kiedy ich jedzenie jest z premedytacją nieprzekombinowane. xD
Zaloguj się aby komentować
Dynie to podstępne warzywo (albo i owoc, kto to wie). Niby wygląda super, ale w smaku jest mdła jak polskie kabarety.
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem, a wygląda zajebiście
@ql00 daj no przepis na to, co i jak tak trzeba wrzucić
Zaloguj się aby komentować
@Tytanowy-Owsik z ananasem?
Moja mama miała podobny garnek
@Tytanowy-Owsik Leczo zawsze dobre jest.
Zaloguj się aby komentować
Wygląda jak gówno, a smakuje jeszcze lepiej! Smacznego.
Zaloguj się aby komentować
@SilverMonkey - kiepski ramen mnie triggeruje - mam nadzieję, że Twój nie jest kiepski
Jak dla mnie ramen to tylko Tonkotsu Ramen o kremowej konsystencji robiony przez 2 dni na wieprzowych kościach z porządnym tare, olejem smakowym, alkalicznym makaronem oraz chashu z wieprzowego podbrzusza - w domowych warunkach powinien wyglądać mniej więcej jak na załączonym obrazku - ale trzeba się nieźle napracować i nie zawsze wychodzi
Komentarz usunięty
@SilverMonkey wyglada smaczniutko
Zaloguj się aby komentować
@moll Biorę jeden pojemnik. Lubię pasztet z watróbki.
mmmmm daj mnie no pajdę z centymetrem pasztetu nań
Zaloguj się aby komentować
Ostatnio na ognisku byłem nie pamiętam kiedy. Zazdroszczę...
@Kewin_Klotzek czemu ostatnia? Paczka sie skonczyla?
@Kewin_Klotzek W zimę smakuje jeszcze lepiej
Zaloguj się aby komentować
@Morfi_pl chlebka se weź
Ładna mapa Stanów Zjednoczonych
Kawka i ciasto nie koniecznie do oceny
Zaloguj się aby komentować
@paramyksowiroza
Ciekawy przepis, zawsze robiłem na bazie rosołu/bulionu, ze świeżymi pomidorami.
Opiekane mięso, pomidory i warzywa, wygląda obiecująco, trzeba spróbować.
Dzięki za inspiracje.
P.S.
To skrzydełko i korpus, to chyba kacze.
@paramyksowiroza A można było z kostki rosołowej i przecieru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znacie sie, pomidorową sie robi z niedzielnego rosołu, dodając koncentrat, smietane i ryż.
Zaloguj się aby komentować
@Semicolon Daj jeszcze zdjęcie po zrobieniu
Smacznego życzę.
Na zdjęciu wygląda na bardzo krwisty steak , nie mój kubek herbaty.
Zaloguj się aby komentować
Aaaa rosło godzinę później zrobiłem kształt i leżało sobie może z dwie w lodówce. No także po chłopsku uproszczone xD
Zaloguj się aby komentować
@Cybulion nie za mało tego w słoiku?
Zaloguj się aby komentować
@Half_NEET_Half_Amazing
Nie lubie ostrej musztardy :(
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@wonsz teraz to już muszę iść jeść
@wonsz aż sobie zapiszę na liście do zrobienia, bo brzmi i wygląda zajebiście
Ale bydlę. Kebab też spoko.
Zaloguj się aby komentować
@EmPfLiX od kilku lat nie udało mi się przebić opony Continental, a małpek jebnietych o DDR jest sporo.
Co do plywania to zbyt gęsty ośrodek żeby braki w technice nadrabiać siłowo ale też chyba najmniej da się w triathlonie na nim stracić? No ale gdybyś szukał techniki to ja się posiłkuję jutjubkami i te konkretne polecam: Skills'n'talents, effortless swimming, fares ksebati
Edit: o kurwa, jak ja niby odpowiedziałem w innym wątku?
@DobraKluska dobrze jest
Jak udalo Ci się tak równo pokroic? Ja mam straszny problem z klejeniem się ryzu do noza, nawet jak używam czystego.
Zaloguj się aby komentować
@koszotorobur niezapomnij o kaszance znaczy sie o black pudding
@Mielonkazdzika - black/white pudding to w Irish Breakfast jest
@koszotorobur English breakfast society jest innego zdania.
"in Great Britain, the black pudding is an essential part of the English breakfast"
Moge tez to osobiscie potwierdzic jako brytyjczyk ktory czesto jada te sniadania.
Zaloguj się aby komentować