#ksiazki #marketing #ebook
Zaloguj się aby komentować
Nadworny kucharz, smakosz.Emigrant ,pragmatyk. Książki, blues i rock&roll - 21:37
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@fxd jeśli jestem normikiem, to mogę się użalać, czy muszę być prawdziwym twardzielem?
@Rozpierpapierduchacz @Aquamen @frk już chyba wiem od czego pochodzi nazwa hejto. Czuję się jak idiota, broniąc #przegrywu, ale wy potraficie pisać inaczej, czy tylko w stylu budki z piwem?
Ja sam zaliczam się do mgtow, ale na wykopie nic mnie tak nie wkurwiało jak:
-p0lki, chady, narzekanie na wzrost, szczękę, mordę czy ch%@ wie co
-wbijał taki kilkaset postów typu: "niech mnie ktoś przytuli" lub "ruchać mi się chce" lub "jak tutaj popełnić samobója"
Zrobiło się kółko wzajemnej masturbacji komentujące i plusujące nawzajem to gówno. Wymyślili słowo "normictwo", którego nigdzie indziej nie ma. Zaczęli wyzywać tych, którzy się nie zaliczają do kręgu zjebów.
Żeby nie było:
Admin postąpił w sposób nieprofesjonalny. Należy dodać do regulaminu, że taka treść jest niedozwolona. Zacytować regulamin, a jak coś burczy to wtedy zbanować i tyle.
Admin, który rzuca wiązanką bo ma zły dzień nie ma chyba więcej niż 20 lat
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
holenderska kuchnia? brrrrr
Zaloguj się aby komentować
Polecam unikać ruskich
Zaloguj się aby komentować
@NigdyNieZgadnieszGdzieOtwarliParasol To jest rolada, w restauracjach nie piecze się już tradycyjnie całych indyków.
@frubel i tak gówniana porcja moim zdaniem. Na obiad świąteczny to spodziewałabym więcej mięska i mniej ziemniaczków. Jak w domciu
@NigdyNieZgadnieszGdzieOtwarliParasol Zdjecie może ze złego kata ale tam są jeszcze 2 takie plastry mięsa pod spodem. Pamiętaj ze to restauracyjna porcja czyli musisz mieć sile żeby zjeść starter i deser
Zaloguj się aby komentować
umie korzystac z rond, to wiecej niz przecietny amerykanski kierowca
Zaloguj się aby komentować
@frubel chonker
Zaloguj się aby komentować
@frubel nie no całkiem poważnie to nie ma na tą chwilę opcji dodawania ankiet niestety
@frubel pozostaje opcja głosowania przez komcie
@frubel oo, ten dobrze gada, sondy by sie przydały
Zaloguj się aby komentować
Wywal to wszystko oprócz polędwicy i będzie lepsze
Takie fajne danie kolega zepsuł tym zielonym paskudztwem. No ja się pytam jak tak można?
@stoopido @Terrano Bo teraz gotuje się z sezonowych, lokalnych produktów i zwraca się na to co raz większą uwagę.Otwiera się dużo biznesów gdzie minimalizuje się marnotrastwo i odchodzi od produktów zwierzęcych aby podtrzymac zrównoważone środowisko. To jest duży trend na zachodzie i zwraca się na to uwagę. Co raz więcej ludzi zaczyna patrzeć co jedzą, od kogo i na walory zdrowotne. Warto się nad tym zastanowić w szczególności jeśli chodzi o lokalny produkt zamiast importowanego.
Zaloguj się aby komentować
@frubel ja już nie wchodze na wykop, sram na ten pisowski portal
@pawel-mikolajuw-rak-krol-albanii otóż właśnie, ja tam usunąłem jedno konto, drugiego nie, bo nie pamiętam hasła i mam to w dupie... po prostu nie ma co wracać, bo i nie ma po co, z jakiegoś powodu jesteśmy tutaj
@Pendunate Tez mam nadzieje ze pojawi się dużo znalezisk, trzeba poprawić tą strefę aktywności.
Zaloguj się aby komentować
Anioł zwiastujący kiszone dryblasy
@TenebrosuS szanuję, zawsze to trochę kolorytu, w tym smutnym jak noc listopadowa państwie
A fakt, że za kontrowersyjnymi strojami idzie jeszcze działalność charytatywna tylko dodaje całej sprawie kolorytu
Całym sercem antypis, ale takich ludzi szanuję
Zaloguj się aby komentować
Lubię przepisy w takiej postaci, a nie 10 minut na YouTube gdzie 90% czasu jest o niczym, czy jeszcze gorzej na jakimś blogu kulinarnym gdzie przed przepisem historia rodziny do 5 pokoleń wstecz jest preludium do właściwego przepisu!
@stoopido to wlasnie dlatego zaczyna sie cenic recznie zapisane kajety babek, ciotek czy innej zenskiej czesci rodziny.
Niesamowicie wkur... jest gdy zamiast wspomnianego opisu masz
Etymologię slowa nazwy przepisu plus historie rodziny.
Historie rodziny plus etymologię slowa nazwy przepisu.
Costamcostam plus poprzednie dwa.
@BillyFuckboy @stoopido Jak chcecie ułatwić sobie życie z przepisami ze stron internetowych itd to polecam aplikacje paprika3 czyli manager przepisów. https://www.paprikaapp.com. Super sprawa i sam używam od kilku tygodni, pozytywnie mnie zaskoczyło.
Zaloguj się aby komentować
@frubel Hm, ciekawe. Może faktycznie, nie wysycha tak i trzyma się kupy... niegłupie. Ale jak gotowałeś, to nie łamała się przy zwijaniu?
@Opornik Zwijasz surowy filet z ryby do środka najlepiej.. Wrzucasz do cieczy która prawie się już gotuje. Ważne żeby woda nie gotowała się jak szalona bo to uszkodzi rybę. To jest dobra technika na ryby płaskie.Trzeba być delikatnym po prostu i wszystko powinno być ok.
@frubel A, no tak, zapinasz przed gotowaniem, nie po. Dobry trick, spróbuję. Jak już wyżrę wszystkie wigilijne pozostałości, czyli pewnie za 2 miesiące.
Zaloguj się aby komentować
@frubel jak to sie mowi byla baba nie ma baby
@dywagacja @zuchtomek straszny cringe. Wywoluje u mnie awersje do calego portalu. Nie ma to nie dosc ze zadnego sensu to jeszcze nie ma to nic wspolnego z nazwa portalu ani nie istnieje imie "Tomkinia".
Wymyslil to jakis ulom i mam wrazenie ze sporo osob to zwyczajnie odrzuci.
@Sam_w_domu No Tomkinia to maksymalnie najgłupsze nieistniejące imię
Zaloguj się aby komentować
@Miedzyzdroje2005 Wszystko można robić tylko nie usiąść i zacząć pisać lol. Masakra
@dywagacją Dzięki za dobre słowo. Planowanie jest najgorsze, później już będzie z górki.
@frubel spokojnie, dwa rozdziały inżynierki poprawiłem (a właściwie pisałem od nowa xD) w weekend przed ostatecznym terminem oddania więc dasz radę!
Zaloguj się aby komentować