Dość pikantne bo dodałem mieszankę chyba 20 superhotów, co od kolegi dostałem.
#gotujzhejto #upomidora
Cytujac klasyka: “co to kurwa jest?!”
Zaloguj się aby komentować
Cytujac klasyka: “co to kurwa jest?!”
Zaloguj się aby komentować
@wyborny Zamieniłbym miejscami wędzenie z sous vide.
masz moje błogosławieństwo i zezwolenie
@wyborny gdzie kupione? Na ich stronie nie widzę sklepu
Zaloguj się aby komentować
co za zumpka?
Zaloguj się aby komentować
@wyborny kleszcze
Moj borze iglasty, tożto nerki kosmitów
@wyborny mniam bobik
Zaloguj się aby komentować
@wyborny uuuaaaa, fajne fajne… smacznego dla jego!
Zaloguj się aby komentować
Proszę bardzo, leci piorun
W kąpieli wodnej 2h w 58 st. C, następnie palnikiem opiekany
@wyborny
Mięso czy cały? Dlaczego?
@wyborny wygląda pysznie, ja też robiłem tylko wczoraj i dziś w sumie też
Zaloguj się aby komentować
Fajen.
Do kanapeczek raczej za rzadki - jako dip do nachosów?
Zaloguj się aby komentować
Będzie pycha, następnym razem dej trochę sera do środka miecha
@wyborny potem będziesz to jeszcze smażył, grillował albo dopiekał w piekarniku?
Jaki masz model IP? Tam ustawiasz temperaturę docelową czy zewnętrznie to kontrolujesz?
Zaloguj się aby komentować
3 cups (360g) King Arthur Unbleached All-Purpose Flour
1/4 cup (46g) potato flour or 1/2 cup (43g) dried potato flakes (instant mashed potatoes)
1/4 cup (28g) King Arthur Baker's Special Dry Milk or nonfat dry milk
2 tablespoons (25g) granulated sugar
1 1/4 teaspoons (8g) table salt
2 teaspoons instant yeast
4 tablespoons (57g) unsalted butter
1 cup (227g) water, lukewarm
Zaloguj się aby komentować
Ale żeś mi smaka narobił teraz
@wyborny a może to jest nisza do wypełnienia?
Zaloguj się aby komentować
+1 , to podobno robi przy rosolku mega robote.
@wyborny Ostatnio czytałem że opalanie cebuli jest rakotwórcze bo te czarne osmolone substancje pływają w zupie.
Rel. Jak zrobić rosół na indukcji, krok 1.
Zaloguj się aby komentować
Smacznego dla jego! Brak mi słów bo ślinianki pracują na sam widok, że asz asz.
na priv poszedł numer paczkomatu.
Zaloguj się aby komentować
Upiecz je jak Polskie. Tak ja trzeba. Sprzedaj, zjedz. Warto.
@wyborny to te co wcześniej wrzucales? Jak je będziesz suszył? W środku czy jakoś na wierzchu w przewiewie ?
@wyborny kupiłeś tą wędzarnię, czy sam składałeś?
Zaloguj się aby komentować
Malosolny?
kto by nie zjadł
@wyborny
Tylko zakiszone na maksa! Żadne półśrodki.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
daj przepis
@wyborny gdzie zakupujesz mięcho?
@wyborny Suche peklowanie
Zaloguj się aby komentować
@wyborny a już myślałem, że chuop będzie peklował całe te ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bartlomiej_rakowski xD
@UmytaPacha Serio, przecież mnie obserwujesz.
Jakie proporcje na solankę?
Zaloguj się aby komentować
@wyborny jak nazwac kleksa z śmietany xD
Smakuwa
@Cybulion może Ambroży? XD
@wyborny Smacznego dla jego. Wygląda jak taka pomidoróweczka z ryżem na gęsto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bartlomiej_rakowski W sumie to nie wiem czemu nazywają to zupą z soczewicy a nie pomidorówką z soczewicą?
@wyborny Ooo właśnie! pomidosoczewicorowa xD
@wyborny w Lidlu powinna być, kiedyś kupowałam
@GazelkaFarelka Tak ogólnie to jest dostępna, tylko ja jakoś miałem pecha, że wszędzie pustki były.
Zaloguj się aby komentować
@wyborny i dzięki ziemniakom :) ziemniak to nadwarzywo!
@Astro Pra była z poznańskiego i mówiła na to pyrki. A bez pyrek toby umarła jak bez powietrza. Aż śmieszne, że moja babcia też to ma, że obiad bez kartofli to nie obiad.
@wyborny to wszyscy w wlkp tak maja. Tam przeciez nawet pomnik pyry stoi
@wyborny koledzy z pracy będą Cię jutro kochali
@sireplama Dziś akurat nie pracuje ale i tak HO.
@wyborny spóźnione smacznego… sól z pieprzu
Zaloguj się aby komentować