Jeszcze pół godziny i jedziemy do 68 st. C w środku. Potem kilka dni suszenia.

#wedzenie #gotujzhejto
2fee4486-e4c5-4185-8173-4fbaf05b78b2
vinclav

Upiecz je jak Polskie. Tak ja trzeba. Sprzedaj, zjedz. Warto.

wyborny

@vinclav Piorunka nie da a się rzuca.

vinclav

@wyborny no wybredmy jak moj kot, dupy zje, ale piersi z kurczaka nie tknie.

wyborny

@vinclav mój Belzebób tylko wołowinka albo sarna, kuffah a to pół dziki to kiedyś był a teraz to tylko na kolankach chce i głaskanka, kolejnego kota kupie prawicowego xd

vinclav

@wyborny kur.. sam bym zjadł dobra ucztę, co ci mam kłamać, ja swojego Skurwiela trzymam zamkniętego, bo mnie podrapał i wylał olej. No taki prezent dla księżniczki.


Nie kupuj kota. Ja kupiłem, Dem3k mnie ostrzegał, koty to skurwysyny. Jebane dziady, upierzesz w pralce, a on jak nigdy nic się nie stało, robi ci burdel z życia.


Anywas, to co masz w wędzarni wygląda super.

cebulaZrosolu

@wyborny to te co wcześniej wrzucales? Jak je będziesz suszył? W środku czy jakoś na wierzchu w przewiewie ?

wyborny

@cebulaZrosolu Jeśli chodzi o suszenie wędlin to robię to w lodówce no frost z obiegiem powietrza.

cebulaZrosolu

@wyborny lepiej tak?

Kiedyś jak mój dziadek robił to suszył po prostu w wędzarni tylko na otwartych drzwiach.

Ja się nie znam więc pytam :)

wyborny

@cebulaZrosolu Wygodniej i ciąg chłodniczy utrzymany.

GazelkaFarelka

@cebulaZrosolu taka lodówka mumifikuje na zimno

wyborny

@GazelkaFarelka A to kilka dni się trzyma tylko do porządnej mumifikacji

Mirin

@wyborny kupiłeś tą wędzarnię, czy sam składałeś?

wyborny

@Mirin Borniak uw 70

Zaloguj się aby komentować