Brakuje gałki lodów waniliowych
Zaloguj się aby komentować
Brakuje gałki lodów waniliowych
Zaloguj się aby komentować
Syyyytooo
@PlatynowyBazant20 aż zaszczypało mnie w język
@PlatynowyBazant20 kluski Śląskie są z dziurką, tylko i wyłącznie
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 uprzedzam że to wciąga. Kiedy zaczniesz tęsknie spoglądać na dach, szukaj pomocy lekarza.
@PlatynowyBazant20 ech ... Starzy ludzie i ich rozrywki
Zazdroszczę:D
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 ten blender to jakiś szczególnie przemyślany wybór po długim researchu czy wziąłeś pierwszy lepszy w budżecie?
Muszę wymienić stary bo już plastik sparciał i zaczynam się rozglądać
Zaloguj się aby komentować
Weź sobie chociaż z magnetronu te dupne magnesy zachowaj
Zaloguj się aby komentować
Nieźle musi grzać, bo wygło go jak skwarka xd
W pierwszej chwili zastanawiałem się co mój kot robi na hejto ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
a co taki wykręcony?
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 Następnym razem podsmaż kiełbasę zanim dasz na pizzę, bo jest prawie surowa.
Ale bym taką z sosem czosnkowym opierdolił 🤤
@PlatynowyBazant20 daj kawalek : >
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 o mój rozmarynie…
@PlatynowyBazant20 udami
@PlatynowyBazant20
Ja się pytam jak?! Wsadziłem tego chwasta 1.5 roku temu, olałem jeśli chodzi o podlewanie a uschnąć nie chce xD
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 Ilu letnie?
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Jaki piecyk? 3-4 min w 350 stopniach ist optimal
@PlatynowyBazant20 nienajgorszy
@PlatynowyBazant20 ladna, zjadlbym. Ale Nic nie zmieni mojego zdania, ze pomidory na pizzy istnieja tylko po to, zeby jak najdluzej trzymac temperature i parzyc morde do ostatniego kawalka
Tak czy siak będzie pierdzone
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 to zależy. U mnie Sharp, który był kupiony na chwilę i liczyłam że padnie zaraz po gwarancji chodzi już 5 lat, więc bywa różnie xD
@PlatynowyBazant20 w electroluxie nie ma co się psuć, wytrzyma
Ale to electrolux idzie na złom a Toshiba nowa. Zaczęła wariować, pokrętło i przyciski
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 zbierasz gaz do ogrzewania na zimę?
@Zielczan ciekawe czy będzie sroga zima? Gotować 2 garnek? 😉
jezus maria, już po 15 grubo
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 W takich sytuacjach trzeba bardzo uważnie dobierać słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Trupus no baby z wozu, Toyocie lżej 🙂
@PlatynowyBazant20 dziwne, 5 lat temu podjechał bez problemu
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 Ładna bestia!
@Alawar lubi pozowanie do zdjęć
@PlatynowyBazant20 Ja mam teraz dwa czarne tylko krawatki mają białe 3 jebnął samochód ale żyje się dalej.
Zaloguj się aby komentować
Polecam dzień wcześniej zjeść żurek z jajcami na drugi dzień fasolkę po bretońsku. I nikt Ci do pokoju nie proszony nie włazi
@Alawar Po Śląskim Żurze nie ma rewolucji! Po fasolce to się mogę zgodzić.
@paulusll To jest kumulacja!
@PlatynowyBazant20 jak sie robi taką rzadką fasolową? Mi zawsze gęsta wychodzi. Na wodzie? Bulionie? Jak to robisz
@GrindFaterAnona najpierw wywar z łopatki, potem wchodzi fasolka i dalej jak na opakowaniu z wczorajszego mojego wpisu, potem przyprawy podpieczony boczek i koncentrat pomidorowy
@PlatynowyBazant20 ALERT RCB: UWAGA NA SILNE WIATRY, ZABEZPIECZ ODBYTEK
Zaloguj się aby komentować
Będzie pierdziane...
Jesz kleszcze?
@PlatynowyBazant20 Chłop co będzie żwir wpierdalał XD
Zaloguj się aby komentować
Za drogie na kaszojada.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@PlatynowyBazant20 Ło ty chuju
@PlatynowyBazant20 koktajlowymi? BLEEEE
@Acrivec tylko takie mi zostały na krzaku jeszcze
@PlatynowyBazant20 zrób kompost. Koktajlowe tylko do tego się nadają.
@PlatynowyBazant20 ale taguj #kuchniafusion
Zaloguj się aby komentować