#gotujzhejto #jedzenie
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Millesapori kropka pl
Botegadelgusto
Polecam!
@WalIy z takich świeżo po zbiorze, bo zakładam, że to rozumiesz przez młode, to tylko jak znasz jakiegoś właściciela gaju, co sam tłoczy, wtedy jest piękna, smaczna, pełna resztek miąższu oliwa. Kiedyś rodzina mojej siostry miała gaj i takową się raczyłem, ale już niestety zaorany. Niestety, ani w Włoszech, Grecji czy Portugalii, takowej w sklepie nie uświadczysz, nie wiadomo, co by pisali na metkach od niej, a im wyższa cena, to też wyższa ściema też za tym idzie. Niestety, Oliwa z oliwek, jest jednym z najbardziej podrabianych towarów na świecie.
Ja bym zamawiał chorwacką jakby się dało. Zwykle jak jestem na wakacjach to kupuje jakaś lokalną tylko pytam gdzie można kupić lokalsów.
Zaloguj się aby komentować
Na zakwasie? Nie mam zakwasu ale podrzuć przepis
Zaloguj się aby komentować
@WalIy super
PS. Polecam poczekać parę miesięcy, będzie niepowtarzalna okazja zobaczyć Saturna bez pierścieni
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zastanów się na czym ci zależy i się okaże, że masz 3 modele do wyboru, przy czym żaden nie spełnia wszystkich wymagań.
Np. ja chciałem wymienne łożyska, cenę do X zł, jakąś tam klasę energetyczną, jakąś funkcję (chyba steam), otwieranie drzwi do 180 stopni i coś tam jeszcze. No i zrezygnowałem z tego szerokiego otwierania, bo inaczej nie miałbym co kupić.
@WalIy mam Samsunga jednego z wyższych modeli. Eco bubble w 40 stopni to zajebista sprawa. Do tego WiFi i uruchamiasz pranko kiedy i jak chcesz. Dużo programów, w tym parowe. Drzwi addwash jak czegoś zapomnisz, szybkie pranko w 30-45 minut, No chyba nic więcej nie wymyślą.
Że względu na możliwość napraw - Electrolux.
Zaloguj się aby komentować
Zapytaj czy szczupaki mają żer
@WalIy To taksiarz wygrał, jak mu numer boczny przydzielili. Na ciebie tylko odpryski tego "szczęścia" spadły
@Wally Ciesz się, że nie czarna Wołga.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Aż się prosi posiekać pietruszki czy koperku. Jak nie dla smaku to chociaż dla oczu
Zaloguj się aby komentować
@WalIy @swrscyk cześć, wkrótce będzie fix zgłaszanego problemu z aplikacją. Dzięki za zgłoszenie!
@WalIy @maximilianan się tym ma zająć jak tylko skończy shitpostować xd
@WalIy Jak wybierzesz opcję udostępnij, to tam telefon daje opcję zapisania zdjęcia w galerii. Dopóki nie naprawią, jest to jakieś rozwiązanie…
Zaloguj się aby komentować
@WalIy żeby jeszcze tagowało za ludzi
Zaloguj się aby komentować
Czo to? Javielin?
@WalIy Co Ci kroili?
sedes z teleskopem świat oszalał
Zaloguj się aby komentować
Trójfazowy? W sensie że kopie prądem?
@pszemek @dildo-vaggins
https://smaczne-zdrowe.blogspot.com/2020/05/chleb-zytni-na-zakwasie-metoda.html?m=1
Nie chciało mi się dużo o tym pisać więc pierwszy link z google 🧐
Czizas jak można popsuć tak piękny wypiek kminkiem. Bleh. A chlebiazcze zacnie wyglądające. Good job.
Zaloguj się aby komentować
Oszty kurna też mam tego kosmitę. Co to oznacza?
@WalIy jestem z ciebie dumny.
@WalIy A jest gdzieś lista rang, bo ciekawi mnie czy jest coś wyżej niż FENOMEN.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy kolekcjonuję przepisy na szarpane. Dej
@WalIy ja najpierw wrzucam do piekarnika na wyższą temperaturę, żeby skórka się spiekła, a potem zalewam (ja akurat winem)
@WalIy pod przykryciem? Jaka temp, ile czasu?
Zaloguj się aby komentować
I chlebek też bez masełka? Czy Ty prowadzisz jakaś krucjatę na te tłuszcze czy co?
@WalIy fajny kubeczek
@WalIy
pod spodem pewno pierogi schowane
Zaloguj się aby komentować
Popieram, jadłem młodą kapustę z dodatkiem czarnych oliwek i pajdę chleba
@WalIy GDZIE KUBEK Z SÓWKĄ JA SIĘ PYTAM
@WalIy tłusto... Pokaż brzuch
Zaloguj się aby komentować
@WalIy idealne. Jeszcze keczup i można jeść.
@WalIy jaki boski kubek!
@WalIy 1/10. Po pierwsze jak to SMAŻONE, po drugie bez tłuszczu, skwarek i nawet cebulki pożydziłeś
Zaloguj się aby komentować
Kopernik znalazł miejsce w kosmicznym zakątku u mnie na kwadracie, w towarzystwie innego, wielkiego Polaka
Zaloguj się aby komentować