Hmm. Ryzykować czy nie ryzykować?
50 pierunów i kosztuje.
@Cyber_Horns tu nie ma co ryzykować przecież ¯\_(ツ)_/¯
@Cyber_Horns jak otworzysz i nie będzie śmierdziało to jedz. Jest bardzo mała szansa, że to się zepsuło.
@Cyber_Horns obawiam się, że te ogórki są zepsute - skisły
@maximilianan
@Cyber_Horns - takich antyków jeszcze nie kosztowałem - ale siedmioletnie kiszone ogóreczki to z powodzeniem - były tylko trochę sflaczałe.
@Cyber_Horns na bank dobre.
Czy osoby dające pioruny będą odpowiadały za podżeganie albo przymuszanie do prób samobójczych jeżeli ogórki okażą się zepsute i skończy się jakiś zatruciem pokarmowym? Bo trochę się boje dać pioruna
@brain więc wszyscy jesteśmy w to zamieszani
@brain wysłaliśmy jednego na bieganie 450km w miesiącu, to i ogórki niech ktoś zeżre dwudziestoletnie. Nadal jesteśmy poziom wyżej niż programy tv
I jeszcze żyje, jeszcze
@conradowl Społeczność się dopiero rozkręca
@conradowl No właśnie z powodu litości nie dałem pioruna żeby nie dokładać kolejnego kilometra bo już było jakieś 280km. Tutaj też nie dałem pioruna ... jeszcze. Więc moje sumienie póki co jest czyste
@brain A co konkretnie miało by się w nich zepsuć? Jeżeli słoik szczelny i pleśń nie weszła, mogą się najwyżej rozpaść ze starości i zbieleć od światła. Kiedyś znalazłem starsze, i takie właśnie były - ale nie były zepsute.
Grzmocic pany, zbiorowo taka wiedza nam sie przyda.
A jakie ryzyko, izi, wal śmiało w razie czego znam podstawy reanimacji
Leć w gorące. Tylko zdaj relację i nagrywaj w poziomie.
Te ogóry są dobrze zakonserwowanyle.W przeciwnym razie nie trzymalibysmy ich w piwnicy przez lata.
Wiem że i tak bedzie 50 pierunów a mnie też zżerała ciekawość a do wątróbki co jem na obiad będą jak znalazł. Nic im nie ma oprócz delikatnie innego koloru, smakują jak kiszone ale trochę gorzej niż te niż te co mają dwa, trzy lata- moje wydają się być przesolone i może to nie wina wieku a złego przygotowania. Smacznego i dzielcie się po kawałku.
Poprawka: kolor normalny mają te niżej położone więc prawdopodobnie przypadek z tym jaśniejszym.
@Cyber_Horns stąd covidy wyszli
Nie było jakiegoś smrodku po otwarciu po takim czasie?
@Cyber_Horns sraka była?
Nie wierze, że serio to zjadłeś. XD
@Cyber_Horns
Zuch chłopak
@Cyber_Horns ten napis "2003" raczej ktoś zapomniał oderwać niedawno. powinny być bardzo miękkie, wręcz rozpadające się po takim czasie.
Panie toż to samo złoto ❤️
@Cyber_Horns cholera a mogles wystawic na jakiejs aukcji xD
Jam to uczynił, otwieraj i probój. Zobaczymy jakie będzie popołudnie dla Ciebie.
A widzę że już po sprawie.
Ja bym spróbował
ogórkową zrób
Jak to mawiają: miłej kawusi, wróć - sraczusi.
Wystaw na allegro jako craftowe dlugodojrzewajace ogorki za 2000zl
Daj znać jutro czy przeżyłeś
@Cyber_Horns pewnie nie będą chrupiące, ale dopóki nie ma pleśni to chyba ok. Etykieta jest na pewno z tych ogórków czy może została z wcześniejszych przetworów?
Polskie surströmming
@Cyber_Horns sprawdź czy wifi sięga do kibla i wcinaj
@starszy_mechanik po co
@Felonious_Gru kto tam wie może typ wysra jelita
Popij kefirkiem
tam nie ma co sie psuć. Najwyżej będzie miękiszon, albo metaliczny posmak od pokrywki.
Ryzykuj. Czego się nie robi dla piorunów
@Cyber_Horns ogórki starsze niż średnia wieku na tiktokach
@Cyber_Horns halo opie jak żyćko?
OPie... Żyjesz? @Cyber_Horns - no weź, bo mam wyrzuty sumienia teraz
@sireplama nic mi nie ma
@sireplama
@Cyber_Horns Boga się nie boisz:)
To był dobry rocznik
Zaloguj się aby komentować