#gotujzhejto #jedzenie #jedzzhejto
Zaloguj się aby komentować
Społeczność
Gotowanie, przepisy i inne takie
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Na to "canotto" miałem za mało miejsca pomiędzy kamieniem a uszczelką, i ledwo go wyrwałem spod grzały xd no i jak mu sie podniosły te brzegi to aytomatycznie się zjarały bardziej...
U mnie też pizzunia wjechała
Kocham pizzę więc daje piorun🍕👌
Zaloguj się aby komentować
Chlopie, upór solidny zeby codziennie robić soki. Kupiliśmy wyciskarkę; tydzień, dwa zajawki i stoi. Robota przy sprzątaniu jest kosmiczna.
kuuuuuuuuuuuuuurdemol więcej mycia tego wszystkiego niż samej radości z soku
kupiłem, zrobiłem może z 5 razy i odechciało mi się szorować pierdyliarda elementów
Musiałbym to chyba zakorkowywać, zalewać wodą którą bym spuszczał przed kolejnym "mieleniem".
Ale pewnie sito by zardzewiało, albo puściłyby kurki.
Sok pyszny, ale pierdolenia się z tym za dużo.
Wróciłem do kupnych soków niefiltrowanych, bo jakby na cenę nie patrzeć to i tak taniej niż marchewa+japko+cokolwiek jeszcze
Może pójdę w zwykłą sokowirówę, bo z mojej wolnoobrotówy gęsty sok wychodzi. Co prawda jest siteczko do "filtrowania" ale po pierwszym użyciu dałem sobie spokój
@Klamra jak byś kiedyś się wkręcił to polecam sana - w porównaniu do innych z którymi miałem do czynienia to wyciska dużo więcej soku.
Zaloguj się aby komentować
> Porażka, jeśli chodzi o czas poświęcony to zwykle gołąbki robię szybciej.
Przecież to logiczne. Najpierw musisz zawinąć w kapustę a potem rozwinąć.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@moll Ja Piernicze, ale bogactwo
@moll wyglądają idealnie, kiedy ozdabiasz? To ważne dla ich "zmięknięcia"?
Zaloguj się aby komentować
Moja kula już z trzy tygodnie dojrzewa. Tradycyjnie, po staropolsku 🙂
@moll fajny nocnik. Już z zawartością?
@moll wali z cluba w miche
Zaloguj się aby komentować
Kiedy masz do zrobienia 5 naleśników ale czasu tylko na jeden
@wielbuont twojemu naleśnikowi się pojebało że jest zajebiście dużym grzybem xD
@wielbuont mega yorkshire pie
Zaloguj się aby komentować
@moll podoba mnie się to chyba juro skocze po selera w słoiku
@moll Podoba mi się. Biorę.
@moll seler - fujka
Zaloguj się aby komentować
Wołam @Ragnarokk nie mogl sie doczekac tygodniami
Jestem prostym człowiekiem, widzę pizzę daje pioruna
@golden-skull ale taguj to #foodporn
Zaloguj się aby komentować
Brak wieńca pod więźbą dachową. Brak pionowych trzpieni żelbetowych.
szkurde, typ odwala grilownię większą niż mój docelowy kwadrat
Inspirowane piecami z Oświęcimia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować
@ErwinoRommelo Ale to pięknie i smakowicie wygląda! Jak to zjesz, będziesz miał kolego prawdziwie śląską krew!
Gryfne gumiklejzy. Wyrażenie "za duzo" I "sos" w moim słowniku nie wyspltepuja nigdy
A mało zołzy
Zaloguj się aby komentować
pyszne skur...syny
Zaloguj się aby komentować