Komentarze (24)

@Stashqo później są z tego dzieci :)

@cebulaZrosolu na pickę to bym musiał chyba jakąś Włoszkę wyrwać

@Stashqo a, to inna szkoła magii. Bo chciałem taki life hack poradzić co ja robię w G3, że po dwóch minutach podnoszę klapę i napierdalam kantem paletką po tych miejscach gdzie się bomble formują i opadają. No ale z racji konstrukcji pieca to chyba nie da rady w koda 16 bez wyciągnięcia pizzy na zewnątrz?

@Rimfire no w koda to po minucie pizzę mam już gotową, nie ma więc czasu na walkę z bąblami

@Rimfire weź tak krok po kroku opisz jak się w tym robi pitce

Na co ją się nakłada czy to jakiś kamień wyjmowany czy co? Bo nienawidzę ręcznie nakładać tego miękkiego cista na kamień gorący

@Michumi rozgrzewasz kamień kilka minut, wkładasz pitcę specjalnymi paletkami na około pięć minut i gotowa.

za póżno wyciągnąłem

No to teraz będą małe pizzerki .

@AdelbertVonBimberstein czworo, ale za to każde z inno babo! xD

@Stashqo za późno wyciągnąłeś i jest bąbelek

@Michumi tylko szkoda, że czarny xD

@otoczenie_sieciowe xddddd


Nie op jeden w tym piecu wypieki czynił

@Michumi I to czarny, jak smoła - coś tu nie pasi xDDD

Mamma mia, I burned the pizza!

34bfc4f6-aea6-4da1-99d3-a4cd5cf1f768

@Poji Nie no panie, pizzę z Dominos porównywać do byle włoskiego wytworu, to można właśnie tylko na poziomie estetyki, bo na pewno nie na poziomie smaku.

przynajmniej konsekwencje miłe 😉

Jest idealna 😍

Zaloguj się aby komentować