@WalIy Witam tego całkiem śnieżnego dnia! Mam nadzieję, że będzie on lepszy niż poprzedni! (✿❦ ͜ʖ ❦)
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Witam tego całkiem śnieżnego dnia! Mam nadzieję, że będzie on lepszy niż poprzedni! (✿❦ ͜ʖ ❦)
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Swoją drogą jak mi admin odpisuje wulgaryzmami jak piszę, że czarno nie działa to mnie się to nie podoba. Nie obchodzi mnie, że ma zły dzień. Ja mu grzecznie, że czarna lista nie działa a on mi, że tagi się 'pierdolą, że 'zjebali, że posłuchali użytjowników'. Jeszcze zamiast wytłumaczyć co robie źle skoro czara lista działa, a mi i tak wyświetlają się perfumy czy inne 2137 to jak debilowi pisze 'klikij i obczaj co się stanie'
@MrFab Tak szczerze mówiąc, to kurwować też trzeba umieć, żeby to jakoś znośnie wyglądało. Wysrywy tego chłopa wyglądały, jakby był niestabilny psychicznie xD
Zaloguj się aby komentować
Kule bele czekam na nową kuchnię i też będę takie robił. To z piekarnika czy chlebomaszynki, czy czegoś jeszcze?
@ColonelSanders z piekarnika, w keksówce piekę
@WalIy No to kozak, pozdrawiam
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@WalIy A to nie jest tak, że oni zabezpieczyli tak wykop, że teraz Runim nic tam już nie zrobi - tak jak reszta innych użytkowników?
@MrFab myślę, że szybciej skaszanili narzędzia administratorskie i jak rumun tam wjedzie to zbożowa krulowa nie będzie miała jak tego usunąć
@MrFab Rumun może naprawić tamten portal, znajdzie luke i przywróci stary wykop, jak Prometeusz jakiś. Tak będzie
Zaloguj się aby komentować
@WalIy zrobią mi nową kuchnię to trz będę robić chleb
Zaloguj się aby komentować
Daj przepis na ten zajzair!
@sullaf To czerwone to papryka, jak na porządny gulasz przystało. Dostrzegam też cebulę. Mięcho to prędzej łopatka ze świni.
@WalIy bardzo potrzebuję listę składników (╥_╥)
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Piątunio trzynastego
Zaloguj się aby komentować
@SuperSzturmowiec no skoro pisze to chyba rzyje
@WalIy podoba mi się easter egg xD
ale na pasach czy jak?
Zaloguj się aby komentować
O, trójfazowy, czyli mogę spawarkę podpiąć?
@LM317T Trzy krotnie dokarmianie zaczynu.
Jak wyżej chlopaki, zakwas, a raczej zaczyn dokarmiasz na trzy razy pozwalając mu wyrastać fazami. To chyba najzdrowsza wersja chleba jaka istnieje.
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Robiłam z tego przepisu i wyszły do dupy. Wyciekła w trakcie pieczenia z nich masa klejącego soku, który palił się i śmierdział w piekarniku, same fryki natomiast zamiast być frytkowe i chrupiące były jak ugotowane i rozlazłe, nie dało ich się oderwać od papieru bo się przykleiły tym przypalonym sokiem i było rozlazłe jak już wspomniałam. Narobiłam się jak debil, miska i blacha do mycia, a rodzina orzekła, że mam więcej nie robić
@GazelkaFarelka u mnie zadziałało idealnie wszystko
@WalIy o widzę, że kotlecik już zjedzony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować
@MrMareX wejdź sobie na yt na kanał Tomek Lach i znajdź dwa filmy, pierwszy jak wyhodować zakwas, a drugi jak na tym zakwasie upiec chleb pszenno-żytni. To najprostszy przepis który zawsze wyjdzie. Mąka pszenna wybacza niektóre błędy, chleby żytnie wymagaja minimalnego doświadczenia, bo jak tam coś zrobisz źle to do piekła idzie chleb. Ja kilka miesięcy temu tak właśnie zacząłem przygodę z pieczeniem i od tego czasu piekę dwa chleby tygodniowo
@WalIy Dzięki za podpowiedź. Uwielbiam zapach i smak domowego chleba no i możliwości zabawy przepisem.
@WalIy Ja generalnie lubię grubą skórkę ale inni już niekoniecznie
Zaloguj się aby komentować
@WalIy Świeże warzywa o tej porze roku, bogacz.
Zaloguj się aby komentować
@Acrivec jak piekę Chleb to zawsze masło i bułka tartą i nigdy nic nie przywarło Oo
@alq no to masz odpowiedź, masło i bułka tarta
Ostatnio mam problem bo zakwas nie chce wyrosnąć
Zaloguj się aby komentować