#gotowanie #mollgotuje #jedzenie
@moll A dobre chociaż? Bo bez smarzenia to mam wątpliwości, czy to to jest ten smak
@michalnaszlaku dobre! Nie jest takie tłuste.
@moll To smacznego!
@michalnaszlaku dziękuję
Kto by tam patrzył na kolor.
@Mr.Mars fakt, w środku przepieczone
@moll na zewnątrz blade, w środku przepieczone
@splash545
@moll pomaluj białkiem pod koniec pieczenia to będą miały piękny kolor.
@moll nie no na tym polega klasyczny brak talentu właśnie
@CzosnkowySmok niby tak, ale kto ma na to czas xD
@splash545 ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@splash545 to pewnie przez piekarnik z za mocnym termoobiegiem
@5tgbnhy6 tu akurat sobie żartowałem bo racuchów nigdy nie robiłem ale kiedyś schabowe usmażyłem w ten sposób
buły z jabułkiem? (⌒ ͜ʖ⌒)
@VonTrupka mniej więcej xD ale bombelkom smakują
@moll bardziej jak podpłomyki / bułki wygląda niż racuszki
@Acrivec bo nie masz przysmażonego z obu stron, ale racuchów smakuje
@moll daj jednego, takiego z cukrem i śmietaną
@vinclav nie mam śmietany...
@moll cholera jasna! Ale zjadłbym, jeszcze do tego jakiś rabarbar.
@moll taguj to #airfryer
@Felonious_Gru w piekarniku robiłam... XD
jak mozna kurwa zrobic racuchy bez patelni
@solly a tak ty chujku, wystarczy byc na diecie
@solly dobra spierdalaj, niby mozna ale jak to mozna jesc
@solly w leb sie stuknij, nie kazdy musi lubic to co ty
@solly podaj mi swoje dane to ci wpierdole
@solly proszę bez rzucania mięsem, dzisiaj wege xD
@moll juz mnie to nie obchodzi, zniszczylem go merytorycznie
@solly ok, chcesz racucha?
@moll morze tak.
chcesz adres paczkomatu?
@solly nie, zeżrą po drodze xD
@moll no to po co mi robisz nadzieje ;(
@solly bo się chyba po tej scysji sam do siebie nie odzywasz xD
@moll robię takie często, bo nie lubię smażonych. Mam też tipa: jabłka w kostkę upraż na patelni z cukrem i wymieszaj z ciastem (wtedy nie dodaje prawie w ogóle cukru do masy)
@ismenka dzięki! Zastanawiałam się nad starciem na dużych oczkach...
@moll ja tam lubię eksperymentować - trzyj!
@ismenka następnym razem
@ismenka Ładne!
@pluszowy_zergling d-d-dzięki
często tak robię, tak samo jak różne warianty proziakôw, np. dodaję zioła i są placki na wytrawnie (proziaki to tylko mąka, kefir/jogurt i soda ;)) - dobrze zastępują pieczywo.
@moll Jezuuuuuuuu
Zaloguj się aby komentować