Zrobiłam racuchy z piekarnika, ale trochę blade mi wyszły...

#gotowanie #mollgotuje #jedzenie
33023592-5578-41aa-9637-5a9d9b7e0bb6
michalnaszlaku

@moll A dobre chociaż? Bo bez smarzenia to mam wątpliwości, czy to to jest ten smak

moll

@michalnaszlaku dobre! Nie jest takie tłuste.

moll

@michalnaszlaku dziękuję

Mr.Mars

Kto by tam patrzył na kolor.

moll

@Mr.Mars fakt, w środku przepieczone

splash545

@moll na zewnątrz blade, w środku przepieczone Widać talent. Ja to jak już to z zewnątrz spalone a w środku surowe robię xd

moll

@splash545 też talent

CzosnkowySmok

@moll pomaluj białkiem pod koniec pieczenia to będą miały piękny kolor.

splash545

@moll nie no na tym polega klasyczny brak talentu właśnie

moll

@CzosnkowySmok niby tak, ale kto ma na to czas xD

moll

@splash545 ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

5tgbnhy6

@splash545 to pewnie przez piekarnik z za mocnym termoobiegiem

splash545

@5tgbnhy6 tu akurat sobie żartowałem bo racuchów nigdy nie robiłem ale kiedyś schabowe usmażyłem w ten sposób

VonTrupka

buły z jabułkiem? (⌒ ͜ʖ⌒)

moll

@VonTrupka mniej więcej xD ale bombelkom smakują

Acrivec

@moll bardziej jak podpłomyki / bułki wygląda niż racuszki

moll

@Acrivec bo nie masz przysmażonego z obu stron, ale racuchów smakuje

vinclav

@moll daj jednego, takiego z cukrem i śmietaną

moll

@vinclav nie mam śmietany...

vinclav

@moll cholera jasna! Ale zjadłbym, jeszcze do tego jakiś rabarbar.

moll

@Felonious_Gru w piekarniku robiłam... XD

solly

jak mozna kurwa zrobic racuchy bez patelni

solly

@solly a tak ty chujku, wystarczy byc na diecie

solly

@solly dobra spierdalaj, niby mozna ale jak to mozna jesc

solly

@solly w leb sie stuknij, nie kazdy musi lubic to co ty

solly

@solly podaj mi swoje dane to ci wpierdole

moll

@solly proszę bez rzucania mięsem, dzisiaj wege xD

solly

@moll juz mnie to nie obchodzi, zniszczylem go merytorycznie

moll

@solly ok, chcesz racucha?

solly

@moll morze tak.

chcesz adres paczkomatu?

moll

@solly nie, zeżrą po drodze xD

solly

@moll no to po co mi robisz nadzieje ;(

moll

@solly bo się chyba po tej scysji sam do siebie nie odzywasz xD

ismenka

@moll robię takie często, bo nie lubię smażonych. Mam też tipa: jabłka w kostkę upraż na patelni z cukrem i wymieszaj z ciastem (wtedy nie dodaje prawie w ogóle cukru do masy) można do jabłek dodać cynamon - pychota. Mam nawet zdjęcie, z tym że tu robiłam na mące orkiszowej i erytrytolem:

4fe39aaa-d01f-422e-8bc9-352ea8dcacaa
moll

@ismenka dzięki! Zastanawiałam się nad starciem na dużych oczkach...

ismenka

@moll ja tam lubię eksperymentować - trzyj!

moll

@ismenka następnym razem

ismenka

@pluszowy_zergling d-d-dzięki


często tak robię, tak samo jak różne warianty proziakôw, np. dodaję zioła i są placki na wytrawnie (proziaki to tylko mąka, kefir/jogurt i soda ;)) - dobrze zastępują pieczywo.

Zaloguj się aby komentować