Komentarze (25)

zapłać sobie sam za te pizze tak, żebyś utrzymał za to rodzinę i darmozjadów w 'góry' - wtedy poznasz odpowiedź

Prawda objawiona, że każde żarcie zrobione w domu jest tańsze niż odpowiednik w knajpie.

@Gustawf No ale odpowiednik a tu jeszcze gorsze mają

@Zielonypomidor to tylko pogratulować, nie zawsze tak jest

@Zielonypomidor Proste. Odkąd nauczyłem się piec placuszki a wyszło dopiero za trzecim, nie kupiłem więcej pizzy na mieście.

@Zielonypomidor to za ile pieniążków mi wyślesz taka picke?

@Dzwiedz Ciężko mi napisać bo zależy jaka przesyłka i chyba mrożenie wchodzi jeszcze w grę a to nie są tanie procesy.

@Pindorek a z jakiego przepisu korzystasz

@MaD Teraz skojarzyłem, były naleśnikarnie. xD

@Zielonypomidor najwidoczniej masz chujową pizzę w okolicy

@mrocznykalafior Bardzo prawdopodobne, dziękuję za serdeczności.

@Zielonypomidor Fajnie wygląda, bardzo lubie czarne oliwki na pizzy. Dodam jeszcze od siebie iż często idzie się wkurwić na zamawianie jedzenia, często z knajp z których zamawiałem i było dobre, nagle np. kucharz się zmieni czy hgw I już nie jest smaczne. Często jak sobie myśle o jakichś zjebanych dostawcach którzy się spóźniają + o tym że czasem słabe przychodzi myślę sobie, a chooj tam samemu wole sobię zrobić I oczywiście cena jest super dodatkiem do tego.

@Tamilok No 100% co piszesz. bo ja czasami chętnie dam kasę by ktoś mi ugotował i było smaczne a nie że odczuwam, że przepłaciłem kupując gówno. Czaisz?

@Zielonypomidor No dokładnie, niestety właśnie najgorszym uczuciem jest jak umiesz gotować a płacisz w knajpie kase i się okazuje że byś to ugotował lepiej samemu niż kucharz którego jest to zawód Dla mnie to jest wtedy strasznie frustrujące

@Zielonypomidor ale serio: pizza z ciasta+sosu kupionego w lidlu (niemieckim akurat) wygrywa z każdą pizzą którą kiedyś kupowałem w Polsce. Tak się popsuł smak

@Wyrocznia Nie wiem tego. Wszystko robiłem sam oprócz oliwek, mąki, drożdży, ser też jeszcze nie mój

@Tamilok Ktoś mnie w końcu rozumie.

W momencie w którym nauczysz się podstaw gotowania będziesz musiał zacząć chodzić do faktycznych restauracji po satysfakcjonujące doznania. A pizze polecam z licencjonowanych pizzerii, od tamtej pory zwykla pizza jest na równi z kebabem.

Moge przepis?^^

@Monsunz Ja nic nie umiem, korzystam z bezdennej wiedzy internetu jeszcze bardziej dennej

Zaloguj się aby komentować