#cisco #sieci #siecikomputerowe #informatyka
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki
Janusz co kwartał telepatycznie wzywa Areczka do kołchozu XDD
@Bobryikaczki Tylko sugestia. Sprawdź czy masz zdrowe nerki i wątrobę. Może masz zatrucie metalami ciężkimi.
Połączenia neuronów w Twoim mózgu przez 6 lat klepania jednej czynności w kółko ukształtowały trwały i przejrzysty obraz przeszłości. A sny jak to sny.. najczęściej odwołują się do czegoś znanego. Mi się często śnią lata szkolne. Trwało to swój kawał życia a nie mam z nimi związanych jakichś poważnych urazów psychicznych.
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki Ale co konkretnie Ty chcesz wykupić? Jeżeli macie jako wspólnota, to jako wspólnota - jak Ty chcesz to zrobić?
@Bobryikaczki myślę że trzeba się zdecydować czy się chce przeklinać czy jednak nie, a nie bawić się w takie śmieszne półśrodki
(no chyba że jakiś dziwny filtr rodem z innej strony mi się włączył, to wtedy przepraszam)
@Bobryikaczki a ktoś zarządza tą wspólnota? Jak to wygląda?
Zaloguj się aby komentować
A może jakby wykorzystać „Skróty” i siri w to zaprzęgnąć?
Zaloguj się aby komentować
Podkładasz się, znajoma koleżanki szwagra, z popsutym "laptokiem" będzie pracowała w us, poprosi cię o paragon/fakturę i przypał gotowy.
@Bobryikaczki
złap sobie równolegle drugi etat
pamiętaj, że ludzie są upierdliwi
@Half_NEET_Half_Amazing Tutaj mógłby być ciężko to połączyć z obecną pracą
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki za to wysokiego nie zjesz bo nie włożysz go do gęby. Co to za logika xD
Chyba że jak miałbyś to jeść? Podgryzać to dół to górę, żeby wszystko leciało w którąś ze stron? Wrzucić do prasy?
Ale trzeba mieć jape
Wyglada przeapetycznie.
Zaloguj się aby komentować
@Krogulec roztopiłem sondę przy 600 stopniach
To nie kuchnia to huta.
Gx
@Krogulec jedna gięta grzała 1300 W na górze?
@Brodimir grzałki seria, chciałem zmieniać ale odpuściłem
Zaloguj się aby komentować
@Hi-cube Ja jeśli chodzi o skrzydełka to polecam z sosem sriracha (wersja z czerwoną nakrętką) i masłem. Zupełnie jak Buffalo wings, z tym że ta wersja zdecydowanie bardziej mi smakuje.
@Skilowi Cola i mięso to bardzo popularne połączenie. Przepis ze zdjęcia zaczerpnąłem z jednej z lepszych azjatyckich knajp w Berlinie.
@Bobryikaczki sriracha akurat to można łatwo się zrazić jak kupi się nieprawidłowa markę ( ͡° ͜ʖ ͡°) flying goose jeszcze ujdzie i zapomniałem tej nazwy z orłem w logo
Zaloguj się aby komentować
@UncleFester ciekawa sprawa że to wrzuciłeś, bo na tym filmie wzorowałem się gdy pierwszy raz w życiu robiłem carbonare
@Bobryikaczki Ja też, zresztą dla mnie Antonio, był guru włoskiego SlowFoodu.
Bez ingerencji w ilość składników, a po dobraniu wielkości (masy) patelni, wielkości gara do gotowania makaronu, ilości wody, czasu gotowania i temperatury początkowej masy jajecznej, carbonara zaczęła wychodzić idealnie.
Cała sztuka, to zbilansować cieplnie cały proces.
Jak za gorąca patelnia, zrobi się ziarnista jajecznica z serem i rozlazły makaron.
Jak za zimna, będzie surowe jajko, ziarnisty ser i twarde w środku kluchy.
Za trzecim razem wyszła idealna
@UncleFester przytrafiło mi się kilka razy zrobić jajecznicę, bo makaron był zbyt goracy, ale wydaje mi się, że obecnie mam dopracowane wszystko na tyle żeby podobne buble już mi się nie zdarzały
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki Objadłem się pizza ale i tak bym spróbował.
zjadłbym ale się odchudzam. Kurde wieczorem doczuwam głód. ale co zrobić
@Bobryikaczki Fajnie wygląa
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki i to było pierwsze i jedyne zdjęcie? Bez edycji?
@GetBetterSoon myślę, że gdybym siedział z zegarkiem w ręku to byłoby to 15 minut
@Lolekdrugi pierwsze i jedyne, później wszystko zjadłem
Zaloguj się aby komentować
Smacznego:)
Zaloguj się aby komentować
Od miesiąca zbieram się, żeby zrobić. Jutro będzie jedzone
@Bobryikaczki Buongiorno
słodki jezu
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki Może gerber jakiś? To są dobre noże, dla laika będzie w sam raz.
Może jakiś Opinel? Ale to trzeba lubić ten zajebisty, klasyczny design. Zależy, jaką typ ma łapę.
@hmvvirus No nie jest to jakaś potężna łapa
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki daj gryza!
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki podrzucisz przepis na marynatę?
@moll Marynata to pieprz, czerwona papryka w proszku, czosnek i sól.
Do tego dochodzi jeszcze glazura ktora nakładasz co 5 minut trzy razy.
Glazura - woda, miód, sos sojowy, odrobina oleju sezamowego, przeciśnięty czosnek i imbir, sól.
@Bobryikaczki podziękowała
Zaloguj się aby komentować
@Bobryikaczki Fajnie podpieczona wcinałbym.
Zaloguj się aby komentować
Ja lubię burgera z bułeczka z Lubaszki. Wchodzi jak złoto pomimo tego ze obsypana. Jakieś starsze zdjęcie dla zobrazowania.
@RiverStar Żebyś wiedział, 4 złote za małą butelkę -.-
Wyższe trzeba, za niskie som
Zaloguj się aby komentować
@Skurwoala grzyby shijmei, shitake, papryka czerwona i żółta, marchewka, cebula, kapusta pak choi i zielona cebulka do posypania + limonka
Zaloguj się aby komentować