- Odkopywałem rozjazdy że śniegu, kurwa.
#kolej #pkp #codziennypracowniknakolei #100twarzykolejarzy #pracbaza #pociagi #pociagiboners
Zaloguj się aby komentować
Ale, że co?
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Fajna. Później się zabieg powtarza? dotyczy tylko żeliwnych?
@tyle_slow jeden rabin powie tak, drugi rabin powie tak. Stalowe też się tam w jakiś sposób wypala wcześniej.
No ja chcę to powtórzyć 4-5 razy, na reddicie była ostatnio taka po 100 "warstwach"
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala aleeeee mi smaka narobiłeeeeeeś, będę musiał przedsięwziąć temat w najbliższym czasie
@ArcyZakala jakie geste, idealna wyszla!
@ArcyZakala I beng, pomysł na obiad już mam
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@jar3cki może i tak, ale jest pod ręką xD
@Elas sos sojowy mam, srircha to jest myśl, ale na samą myśl o ostrygach mi się na wymioty zbiera...
@ArcyZakala nie smakuje ani troche jak ostrygi, miałem podobne obawy, ale jest sztosik
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala Jak zwykle, 5 godzin roboty, 5 minut jedzenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pierwszy rzut oka pomyślałem że to spleśniałe frytki.
Na maśle...bogole...
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala Zajebisty
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala i się zesrales
Po prostu nie wygląda zbyt apetycznie, popracuj nad estetyka podawania
@Fighter_forGlory a spadaj, mi smakowało xD
@ArcyZakala jedno nie wyklucza drugiego xD
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala kurde a dasz jednego?
@niochland no właśnie cały czas lasagne robiłem z bolońskim, teraz cannelloni, następnym razem trzeba będzie w końcu spróbować czegoś innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZielonkaUno. A wpadaj, coś tam zawsze dostaniesz jak zostanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala fajne gołąbki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli to sos boloński, to myślę, że cannelloni nie jest najlepszym makaronem - będzie się wylewać przy krojeniu
@def to jest sos boloński, zimny i gęsty.
Zaloguj się aby komentować
@empty dokładnie.
@ArcyZakala różnica chyba tylko taka, że na lasagne napchasz więcej warstw makaronu na tą samą ilość sosu.
@empty akurat na cały gar sosu przy lazani wychodzi mi jedna blacha, ale po sam brzeg napchana, cannelloni tylko jedna warstwa, więc wyszły dwie blachy.
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala tak myślałem. Każdy pijak to złodziej
@ZielonkaUno. Ty, no ale nie oceniaj wszystkich swoją miarą ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@ArcyZakala to nie moja miara a prawda zyciowa
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala I jeszcze narzygać zdążył ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Pindorek xD
@Pindorek wygląda jak gówno, ale smakuje jeszcze lepiej ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala Teraz bo nie wytrzymię
@FulTun jak przyjdziesz po 9 to ci trochę w miseczce dam
@FulTun i mam trochę makaronu z rosołu to powiedzmy, że ragu dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować
@ArcyZakala no właśnie tak coś myślałem że ten czas to chyba z wliczonymi przerwami na rzucanie piorunami i konsumpcję wina
@ArcyZakala boloński woli tak bardziej 6-9h, ja bym do rana na pyrczenie zostawił
@wielbuont no ja też, ale 3 godziny muszą wystarczyć, muszę siedzieć w kuchni i pilnować, bo jak wyjdę na dłużej to mi teściu palnik zgasi bo przecież już wystarczy xD
Zaloguj się aby komentować