Komentarze (19)
@SUM tą która jest najostrzejsza
@SUM kielecka czeska, międzynarodowa
@UmytaPacha orzesz Trafiłaś!
Tą z lewej, ponieważ jest pierwsza z brzegu.
To zależy do czego będziesz jej używał.Jak ma być coś na ostro to chrzanowa,slodko-ostre to czeska.Stolcowa to wiadomo do czego a delikatesowa to uniwersalna.ja na twoim miejscu to bym wszystkie wymieszał i zobaczył co wyjdzie😉
@SUM Chrzanową, bo masz 2 w 1
@SUM dwie są ciutek przeterminowane (° ͜ʖ °)
@SilverMonkey Oj tm oj tam xD
Kremską z Kamisa i wymieszać z ostrą Sarepską w stosunku 2:1.
saperską
@trixx.420 Zawsze
Ostrą
obczaj taką
to moje 10/10

Kamis Musztarda Sarepska
Mix
Chrzanową! A delikatesową, to możesz sobie herbatę posłodzić :p
KAmis z suszonymi pomidorami wybierz! Bo nie masz.
Zaloguj się aby komentować