Tak wyglądają płuca po roku pieczenia chleba.
#365chlebowgazelki
#365chlebowgazelki
@GazelkaFarelka wyjdz za mnie, zabiore cie parostatkiem w piekny rejs, a ty bedziesz piekla chleb
@GazelkaFarelka ja ci sie oswiadczam, a ty spisz. swietny poczatek…
@bartek555 podobno marynarz ma żonę w każdym porcie ale ja mieszkam daleko od morza, także nic z tego nie będzie, przykro mi
@GazelkaFarelka moglo byc gorzej...
jak robisz duże dziury?
Ciasto ładnie rośnie 🤗
@Wlacza długa fermentacja na zakwasie, duża hydratacja (ilość wody) w cieście
@GazelkaFarelka straszna choroba
jedz na piekarnie bo w prawej kromce masz zmiany zakalcowe
@GazelkaFarelka Eleganckie.
Piękny chleb. A idioty co pisał o zakalcu nie słuchaj, to lokalny wioskowy głupek.
Zaloguj się aby komentować