#ziemniakowniezostawiaj
#gotujzhejto
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn
![d026790f-0cc2-4d32-b159-dce90e70aa8a](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/b17c63e959726ef23a36d9a3b1a37328.jpg)
@BylemSimpem Generalnie to takie wyszło te zdjęcie, wierz lub nie, ale nie był spalony.
Swinia > krowa, tyle w temacie, boczus ribsy i bonus dmg na muslimow.
@ErwinoRommelo Nie no, bez przesady
Zaloguj się aby komentować
@MrMareX obierasz z włókien co najwyżej.
Przepis? Po prostu kwaśna śmietana, majonez, sok z cytryny, sól i świeżo roztarty czarny pieprz do smaku no i ser według uznania jaki tam lubisz pleśniowy. Gorgonzola, lazur, roquefort, według uznania. Z solą oczywiście ostrożnie przy serach.
Ten seler piklowany? Gordon kidys widzialem jak na yt to marynowal, spoko opcja coby troche warzywek ojebac.
@ErwinoRommelo Nie, po prostu świeży. Osobiście nie widzę go tutaj marynowanego. Marynował go do Buffalo Wings? Ten seler ma tutaj nadać świeżości wraz z dipem do lekko pikantnych skrzydełek. Tutaj wrzuciłem po prostu przykładowe zdjęcie, wiele razy robiłem lepsze, subiektywnie.
Zaloguj się aby komentować
@WiecNo Archiwizowane, wrzucam jak leci, zajrzyj na profil, ale często podawałem o tej godzinie. Taki tryb życia.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Ydtski Nie mów chociaż takich rzeczy publicznie, zlituj się
@LilZadi blasphemy!
@Ziemniak43212 Człowieku wrzucaj to jako nsfw bo się utopię w ślinotoku
Zaloguj się aby komentować
@tegie Proste jak drut. A dać komuś przepis to jak dać komuś rybę a nie wędkę.
@Ziemniak43212 pod warunkiem, że ten ktoś ma trochę finezji w kuchni. Ja się dopiero uczę, poznaję smaki, na Bałkanach byłem raptem dwa razy i nie były to zbytnio „kulinarne” wycieczki. Nadrabiam zaległości, ale do swobody w kuchni bardzo dużo mi brakuje
@tegie To tak jak ja a na Bałkanach nigdy nie byłem.
Zaloguj się aby komentować
co w tym 'ciekawego'? idź z tym na 'jedzenie'
Zaloguj się aby komentować
Weź chłopie usuń te linki do vikop.pis
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Ziemniak43212 Wrzucaj w społeczności jedzenie lub gotowanie bo to ciekawostki nie są.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Serio miecho wygląda pycha co wy z tymi Garniturkami na pokaz. to nie wygląda dobrze i wy to jecie. Poszatkować tą zieleninę.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Dałem początkowo pierona, ale cofnąłem. Na chuj te krzaki na jedzeniu? Po konsumpcji można sobie mikrochoinkę zasadzić?
@Wojtas78 Tak, właśnie po to.
A to spoko. Przywracam.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Ciekaw jestem jak smakuje coś takiego. ale garniturki w stylu randomowych liści to taki element z lat 80'. Wkurzało to każdego teraz garniturek jest częścią dania.
Zaloguj się aby komentować