Karczek wieprzowy, obsmazony, ładnie zamknięty z kminem rzymskim.
Na tym przesmażone dzikie kwaskowe jabłka z cebulką, majerankiem i kardamonem.
Całość duszona w session IPA z nutą miodu, limonki i kardamonu.
Całość na puszystem puree ziemniaczanym, grillowane na oliwie z oliwek brukselki i słupki marchewki. Trochę skórki z cytryny i mięty.
Ciężkie w bardzo świeżym wydaniu. Bardzo fajny balast
#ziemniakowniezostawiaj
#gotujzhejto
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn
Na tym przesmażone dzikie kwaskowe jabłka z cebulką, majerankiem i kardamonem.
Całość duszona w session IPA z nutą miodu, limonki i kardamonu.
Całość na puszystem puree ziemniaczanym, grillowane na oliwie z oliwek brukselki i słupki marchewki. Trochę skórki z cytryny i mięty.
Ciężkie w bardzo świeżym wydaniu. Bardzo fajny balast
#ziemniakowniezostawiaj
#gotujzhejto
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn
@Ziemniak43212 Tak późno wpis z jedzeniem?
@WiecNo Archiwizowane, wrzucam jak leci, zajrzyj na profil, ale często podawałem o tej godzinie. Taki tryb życia.
Zaloguj się aby komentować