Czyli klasyka
#ziemniakowniezostawiaj
#gotujzhejto
#gotowanie
#jedzenie
#foodporn
Obrabiasz jakoś ten seler?
No i o przepis na dip bardzo proszę
@MrMareX obierasz z włókien co najwyżej.
Przepis? Po prostu kwaśna śmietana, majonez, sok z cytryny, sól i świeżo roztarty czarny pieprz do smaku no i ser według uznania jaki tam lubisz pleśniowy. Gorgonzola, lazur, roquefort, według uznania. Z solą oczywiście ostrożnie przy serach.
Ten seler piklowany? Gordon kidys widzialem jak na yt to marynowal, spoko opcja coby troche warzywek ojebac.
@ErwinoRommelo Nie, po prostu świeży. Osobiście nie widzę go tutaj marynowanego. Marynował go do Buffalo Wings? Ten seler ma tutaj nadać świeżości wraz z dipem do lekko pikantnych skrzydełek. Tutaj wrzuciłem po prostu przykładowe zdjęcie, wiele razy robiłem lepsze, subiektywnie.
Zaloguj się aby komentować