#gotujzhejto
@Gepard_z_Libii
@CyberDomino Pacha to czy dupa o to jest pytanie
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii
@CyberDomino Pacha to czy dupa o to jest pytanie
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii zapraszamy do Kawiarenki za Firewallem
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Tez uwielbiam ziarna « przepalone », najlepiej z piekarnika. Ciekawy motyw kupowac random produkty a potem kminic co z tego mozna zkleic. Plusy? Kreatywne myslenie i pewnie duzo pozytywnych zaskoczen i nowych przepisow. Minusy? No chyba tylko okazyjna sraka jesli cos sie nie przyjmie.
@ErwinoRommelo Jesli słuchasz intuicji, to zapomnij o jakichkolwiek dolegliwościach.
Organizm sam podpowiada czego potrzebuje i nie ma szans żeby coś poszło nie tak.
Trzeba to tylko robić w pełnym zaufaniu, co wymaga trochę wiary na początku i jest też kwestią wprawy
@Gepard_z_Libii Ja dzisiaj na glodnego zakupy wiec troche wlasnie bebechy wybieraly. Kawal swinskiego barku wlasnie lezy w marynacie. Ze z ostatniego burgera zostaly 3 buleczki to bedzie od pon w robo pulled pork bbq burger z salata w smietanie i jeszcze jakis ryz czy zalezy co znajde. Na przerwe mandarynki.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii o panie, to się robi tak:
Prazysz siemię, aż zacznie zmieniać delikatnie kolor. Tylko uważaj, bo łatwo przypalić, więc trzeba mieszać, najlepiej całym garnkiem/patelnią z przykrywką, bo strzela dziad jak popcorn.
Jak już koniec, to gorące przesypujesz do słoika, wsypujesz trochę soli, zakręcasz i trzęsiesz marakasa.
Tak zamknięte zostawiasz na dłuższą chwilę, aż wystygnie. A stygnie długo.
Tylko nie jedz tego za dużo na raz. Zobaczysz czemu
@plemnik_w_piwie Ja wiem
Miałem już raz taką poranną przygodę
Druga strona medalu
Następnym razem spróbuj robić w piekarniku, polecam z twardych serów typu parmezan, trzesz ser, formujesz, wysokość na oko 0,4-0,6cm, odstęp miedzy takim plackiem z 3cm, 200* 14 minut 👌i masz zajebiste chipsy z sera, kazdy piekarnik jest inny tak ze polecałbym zaglądać jak to wyglada, zostawiasz do ostygnięcia i yummy
@mBank Wypróbuję napewno.
Jestem zapalonym serożercą
Voila.
Na dobitkę jeszcze odłamkowy i garść borówek.
Tak się zastanawiam jakim cudem to gepardzie bydle waży 70 kg a żre trochę mniej od koniaxD
@Gepard_z_Libii jeśli tylko tyle jesz to się nie dziwię, że ważysz 70 kg xDDDD smacznego! xD
@GtotheG Pół gara zupy, chipsy, 3 banany, pół paczki słonecznika, quesadillę na mieście i ten ser i borówki z granatem dzisiaj zjadłem
edit: aha i dwie papryki xD
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii dzieki, mialem sie przypominac
Spróbuję, tylko z ta cisza moze byc slabo, w biurze mam sofe ale tam nawet wieczorami ktos sie kreci. A moze wrzucić na sluchawki hemi sync?
@NatenczasWojski Spróbuj z dźwiękiem, Ja potrzebowałem ciszy, ale można, a nawet należy, jeśli tak podpowiada intuicja, zmodyfikować tą technikę pod siebie.
To wymyślił jakiś człowiek i dlaczego inny czlowiek nie mógłby tego poprawić?
Wszyscy się uczymy i ewoluujemy.
Ja cały czas się uczę i dlatego zależy mi na ekipie w której będzie można się dzielić spostrzezeniami i wspierać wzajemnie.
Powodzonka
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Z dziobem to trzeba uważać. Widziałem jak szczura zabił jednym machnięciem.
@jimmy_gonzale Nie inaczej z pazurami.
Za gówniaka, jak byłem u dziadka, wyszedłem sobie na podwórko z kromką chleba i skoczył do mnie kogut, całe plecy i ramię mi podrapał, a po kanapce zostało tylko wspomnienie i dżem na koszulce
@Gepard_z_Libii też mnie goniły te koguty u babci
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
To są dzieci czy karły?
@dolitd Dzieci karłów
Zaloguj się aby komentować
@bartek555 już od samego oddychania jest dobra faza 😉
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii Granata to bym opędzlował
@MarianoaItaliano Ja się trochę cykam
@Gepard_z_Libii spróbuj z sokiem z cytryny i lekko mrożony, pychota.
Zaloguj się aby komentować
ja jadłem wczorajszą i na jutro jeszcze zostanie
@SuperSzturmowiec Co Ty zamówiłeś dwumetrową pickę?
@Gepard_z_Libii matka domowa robiła. na duzej blasze co sie kołocz piecze. i grube ciasto
@Gepard_z_Libii
ile teraz taka picka w dojczach?
@Half_NEET_Half_Amazing Szczerze ci powiem że nie wiem nawet
Kolega zamawiał
@Gepard_z_Libii ale będziecie pierdzieć po tej mące
@ytilibuuun Po co w dupie trzymać bąka, niech się w okolicy błąka
Zaloguj się aby komentować
@Gepard_z_Libii Soehne Mannheims i Xavier zawsze na propsie
@GtotheG uwielbiam
@Gepard_z_Libii ich auch :3
Zaloguj się aby komentować