Komentarze (23)

moderacja_sie_nie_myje

Na wrzucanie takiej pornografii to powinny być paragrafy.

moll

@moderacja_sie_nie_myje czemu aż tak ostro?

wonsz

@moderacja_sie_nie_myje pierwsza myśl po wyświetleniu obrazka, zanim mózg skumał na co naprawdę oczy paczo, to czemu to nie jest zblurowane? Niby schab a indor XD

moderacja_sie_nie_myje

@wonsz xD A ta się dziwi jeszcze xD

moll

@wonsz @moderacja_sie_nie_myje bo Wy to od razu jakieś kosmate myśli xD

moderacja_sie_nie_myje

@moll My prości ludzie jesteśmy. To nie ja taki kawał schabu wstawiam na bezczela!

moll

@moderacja_sie_nie_myje ten już nie taki wielki, bo trochę poszło na testy. A mój tester to musi trochę więcej, nie byle cienki plasterek ze skraju xD

splash545

@moll wygląda pięknie! Ale 7 dni trzymać w lodówie przed zrobieniem, chyba bym nie wytrzymał.

moll

@splash545 przed zrobieniem nie wygląda tak ładnie, dałbyś radę xD

splash545

@moll ale bym sobie już wyobrażał jak będzie wyglądać po

moll

@splash545 na to nie ma rady xD

splash545

@moll no właśnie xd

Dziwen

@moll nawet nie wiem, jak skomentować. Absolutnie piękny kawał mięcha. xD

Fly_agaric

celowo wybrałam kawałek z nieobciętą warstwą tłuszczu i przerostem w warkoczu

Szanuję fchuj, bo wygląda przekozacko i założę się, że dokładnie tak smakuje.

moll

@Fly_agaric dokładnie tak jest, nawet seryjny niejadek sobie zażyczył na kolację, pocięty w paski


Tutaj tego nie widać, ale tego tłuszczu faktycznie się trochę wytopiło, z góry została 1/3 warstwy wyjściowej

Mr.Mars

@moll Eeeee. To proszę już upieczony, gotowy schabik.


Ten przepis mnie przeraża. Cała masa składników i tyle czasu.

moll

@Mr.Mars składniki można zredukować, przyprawiasz pod siebie i czym pod ręką, a z czasem... Wrzucić i wyjąć po tygodniu, a tydzień szybko leci

zosiasamosia1

@moll PRZEPIŚNIK XD Zawsze kisne

moll

@zosiasamosia1 bardzo ładna nazwa, o co Ci chodzi? xD

moll

@NiebieskiSzpadelNihilizmu ufff xD

Zaloguj się aby komentować