Schab z wolnowaru na kanapki
PrzepisnikmonikiPrzystojny schabik wyszedł, a smakuje jeszcze lepiej!
#mollgotuje #gotujzhejto #gotowanie #jedzenie #wedlinydomowe
Na wrzucanie takiej pornografii to powinny być paragrafy.
@moderacja_sie_nie_myje czemu aż tak ostro?
@moderacja_sie_nie_myje pierwsza myśl po wyświetleniu obrazka, zanim mózg skumał na co naprawdę oczy paczo, to czemu to nie jest zblurowane? Niby schab a indor XD
@wonsz xD A ta się dziwi jeszcze xD
@wonsz @moderacja_sie_nie_myje bo Wy to od razu jakieś kosmate myśli xD
@moll My prości ludzie jesteśmy. To nie ja taki kawał schabu wstawiam na bezczela!
@moderacja_sie_nie_myje ten już nie taki wielki, bo trochę poszło na testy. A mój tester to musi trochę więcej, nie byle cienki plasterek ze skraju xD
@moll wygląda pięknie! Ale 7 dni trzymać w lodówie przed zrobieniem, chyba bym nie wytrzymał.
@splash545 przed zrobieniem nie wygląda tak ładnie, dałbyś radę xD
@moll ale bym sobie już wyobrażał jak będzie wyglądać po
@splash545 na to nie ma rady xD
@moll no właśnie xd
@splash545
@moll nawet nie wiem, jak skomentować. Absolutnie piękny kawał mięcha. xD
@Dziwen dziękuję
celowo wybrałam kawałek z nieobciętą warstwą tłuszczu i przerostem w warkoczu
Szanuję fchuj, bo wygląda przekozacko i założę się, że dokładnie tak smakuje.
@Fly_agaric dokładnie tak jest, nawet seryjny niejadek sobie zażyczył na kolację, pocięty w paski
Tutaj tego nie widać, ale tego tłuszczu faktycznie się trochę wytopiło, z góry została 1/3 warstwy wyjściowej
@moll Eeeee. To proszę już upieczony, gotowy schabik.
Ten przepis mnie przeraża. Cała masa składników i tyle czasu.
@Mr.Mars składniki można zredukować, przyprawiasz pod siebie i czym pod ręką, a z czasem... Wrzucić i wyjąć po tygodniu, a tydzień szybko leci
@moll PRZEPIŚNIK XD Zawsze kisne
@zosiasamosia1 bardzo ładna nazwa, o co Ci chodzi? xD
@moll no, wybaczone
@NiebieskiSzpadelNihilizmu ufff xD
Zaloguj się aby komentować