@Pawelvk żeście się zmówili? xD @chwastyodkuchni
@moll Ja nawet nie udaje, że robiłem włoska xD
@chwastyodkuchni pizza to pizza
@moll Są różne style, robiłem i z ciasta dojrzewającego 4 dni, tylko nie zawsze jest czas. Choć w sumie kulki można mrozić.
@chwastyodkuchni a to wiem, ale u mnie zawsze szybko pizza
@Pawelvk widać profesjonalny piec jakiś. Z cebulą, ulubiona
@PlatynowyBazant20 jeśli o piec chodzi to spice diavola pro 2.
Na pizzy jeszcze nduja i jalapeno.
@Pawelvk ja mam ariete i widzę że ten twój ma 2 grzałki u góry. Dlatego pizza ładniej wygląda niż moje
@PlatynowyBazant20 sugerował bym zmodyfikować piec, ogarnąć termostat i przenieść grzałkę na górę. Ja się nie chciałem bawić w modyfikacje, więc od razu kupiłem coś co by mi odpowiadalo, ale przez długi czas myślałem nad ferrari i w zależności od wyników wtedy modyfikować.
@Pawelvk myślę o tym, jak rok temu ten pięć był dla mnie wow! Teraz zaczynam szukać coś lepszego 🙂 to wciąga
@PlatynowyBazant20 oj wiem coś o tym, kupiłem piec na promo z Włoch za trochę ponad 1k. Niczego nie żałuję:D
DAAAAAAAJ
@bartek555 jutro będę piekł kolejne, to zapraszam
przepiekna
Podzielił byś się, a nie tylko foto wstawiasz i smaka robisz 😕
Zaloguj się aby komentować