#gotujzhejto #domowelepsze
@Astro Ponoć ozór wołowy jest też dobry ale nie miałem odwagi się przekonać.
@Jim_Morrison w sosie musztardowym, katowali mnie tym w podstawówkowej stołówce
@Astro Dość niecodzienna kompozycja smaków, ale prezentacja wprost przepiękna.
@Jim_Morrison na ozorki nie miałem jeszcze „zamówienia”. Ale kiedyś na pewno zrobię. To jest pyszne mięso.
@malkontent niestety wspomnienia z dzieciństwa potrafią zabić wiele potraw.
Ja swoją kochankę przez pół roku przekonywałem do puree czy choćby ziemniaków tłuczonych. Ale się udało
@Senior_Mordino smaki dobierane trochę losowo o 12 w nocy. Już mało przytomny byłem, stad błędy (największy to nie zamknięcie mięsa przed włożeniem do wolnowaru. Ale przepis mówił że nie trzeba. Jak widać przepis był głupi.
A prezentacja… ehhh głodny już byłem
@Astro Lubię bardzo policzki tylko niestety są relatywnie drogie. Tylko w innym sosie, bo chrzanowy jest dla mnie traumatyczny.
@Astro pierwszy błąd to kupienie policzków zamiast normalnej karkówki
@GazelkaFarelka nie znasz się. Nie samą karkówką Polak żyje.
Zaloguj się aby komentować