Jeśli robicie kotlety schabowe z wieprza lub z kury, to spróbujcie obtoczyć je dwa razy: jajo, bułka, i znów jajo, bułka. Podziękujecie później.
A to ktos obtacza tylko raz?
@def Wydawało by się, że oczywistym jest obtaczać dwa razy, ale wiele osób tego nie wie.
@def Ja też obtaczam tylko raz. Rybę z kolei wolę zrobić w panierce z samej mąki.
Nie rozumiem, dlaczego ludzie lubią grube panierki. Tłuste to, niesmaczne...
Kotlety schabowe z kury ?
A wieprzowe skrzydełka jak zrobić ?
@mBank nalezy zaczac od nauki inzynierii genetycznej
Uparty to i goleń z dorsza załatwi
@mBank Mięso, to mięso, nie ma co dorabiać do tego ideologii.
@s_____
Ja tak zawsze robię.
W sumie dawno już schaboszczaka nie jadłem
@Gepard_z_Libii przy dzieciach to masz złote trio: rosół, schabowe z sosikiem i ziemniaczkami (albo tłuszczyk zamiast sosu) i paluszki rybne z frytkami. I tak na zmianę. Boże ratuj.
@AdelbertVonBimberstein No i narobił mi smaka
@AdelbertVonBimberstein spaghetti, wszyscy lubią spaghetti.
@AdelbertVonBimberstein Dlaczego wymyślacie jakieś sosiki, zamiast ugotować normalny sos?
@s_____ dla moich dzieci spaghetti to ugotowany makaron posypany cukrem... Nie uważam tego za pełnowartościowy obiad.
@sierzant_armii_12_malp mała porcja: sosik
Normalna porcja: sos
xD
@AdelbertVonBimberstein Eeee… serio? Ja tam zawsze jem sos, nawet jeśli to mała porcja
@s_____ Trick z podrzędnych barów mlecznych, aby ludzie się nażarli panierką zamiast mięsem.
Ja tam wolę, gdy mięso jest grubsze od tej nasączonej tłuszczem buły.
Zaloguj się aby komentować