to mozna wcinac na sucho i kopie, ale smak jest ne za ciekawy, wiec polecam stosowac plukanie, ja to robilem w starych french pressie:
wsypujesz tak z 1/4 objetosci, zalewasz wrzatkiem, niech sie pomoczoczy kilka godzin, wylewasz wode i tlokiem wyciskasz wilgoc, powtorzyc az wylewana woda bedzie klarowna
potem mozesz wysypac na talezyk w suchym miejscu i poczekac az wyschnie przykryte reczniczkiem papierowym zeby sie nie zakurzylo
co do przepisow i lepiej zresearchowanych porad to polecam subreddit /r/avb
generalnie mozna robic ciasta, cziastka, brownie, wszystko co ma maslo, albo mozna zrobic turbomaslo kokosowe, ktore nie psuje sie jak zwykle maslo i mozna trzymac w lodowce i dodawac do jedzenia wedlug uznania, ludsie robia tez nalewki, ale ja nie lubie alko, to sie nie wypowiem
a jak sie nie chce jebac, to mozna robic peanut butter and jelly sandwitches posypujac maslo orzechowe nawet nie plukanym avb, dobrze zabija smak, ale potem i tak sie troche odbija taka lekka spalenizna.
co do dzialania to ostrzegam, ze trzeba powoli zwiekszac dawke, bo kopnac moze dopiero godzine-dwie od spozycia i dopiero wtedy decydowac czy zjesc jeszcze.
zjedzenie za duzo na raz grozi wczesniejszym isciem lulu, wiec jepiej walic na chacie bez planow na wieczor
do zobaczenia w kosmosie ;D