#bojowkapiekarska #chleb #wchodzwemnietypysznyskurwysynu
@ErwinoRommelo zjadłeś całego? XD
Wiem że zjadłeś xD
@CzosnkowySmok polowe :p druga była dla paszki na śniadanko bo z rana o 11 bidulka na nogach być musiała.
@ErwinoRommelo za ten poranny chlebek zajadaj erwinko
@UmytaPacha ( ͡o ͜ʖ ͡o)
@ErwinoRommelo erwinke co nie klikusiasz
@UmytaPacha a nic siedze zamulam, opowiadaj co tam cwierakaja paszki
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Wieczorkiem będzie tentegowany
(° ͜ʖ °)
@ErwinoRommelo w sensie w piątek czy jeszcze ten wieczorek :v
Bo nie wiem czy chować masło
@UmytaPacha po nastepnym cyklu ladowania erwinka
@ErwinoRommelo ciekawe czy ładowania, czy lądowania
a jak ładowania to gdzie się wpina kabel
@UmytaPacha 🙃
@ErwinoRommelo üüüüüüüü (ʘ‿ʘ)
@UmytaPacha dopiero z pieca wyskoczył, jeszcze chrupie delikatnie tracąc temperaturę, szepta « Zjedz mnie Erwinku… wysmaruj mnie masełkiem i zjedz mnie. »
@ErwinoRommelo mi też szepcze przez zdjęcie ale znacznie wulgarniej
@UmytaPacha tylko ehh kielecki się skończył zoztalo tylko troszkę na dnie słoika max na jedna kanapeczkę ….
@ErwinoRommelo nawet mi nie przypominaj ehhh
@ErwinoRommelo Po co piekarze (oraz Ty) smarują upieczony chleb surową mąką?
@Pan_Buk sypiesz przed pieczeniem, i niewiem XD upieklem w sumie 3 chlebki i tak mi smakoje. Moze @moll wie czy ma to jakis specyficzny cel poza estetyka.
@Pan_Buk @ErwinoRommelo sypie się przed pieczeniem, na etapie formowania, taki omączony łatwiej do formy wturlać/wysypać z koszyka do wyrastania. I to co od spodu w mące nie przywiera do blachy/formy jak pieczesz
@moll ale ta maka wypieczona jest przepyszna !
@ErwinoRommelo smaczne z pożytecznym, czego więcej chcieć?
@moll Ja piekę w maszynie do chleba i tam się nie da omączyć. Maszyna miesza, ja wyjmuję śmigiełka, a potem to już wyrasta i po 2,5 godzinach włączam pieczenie.
@Pan_Buk i to wiele wyjaśnia
@ErwinoRommelo wygląda bardzo dobrze
Komentarz usunięty
Zaloguj się aby komentować