https://www.hejto.pl/wpis/obstawiajcie-przezyje-jak-wciagne-calosc-mam-ambitne-postanowienie-oproznienia-z
To chyba będę żył.
#gotowanie #jedzenie #gotujzhejto
@def @nobodys @twombolt @Astro @wonsz @VonTrupka @Stashqo @CzosnkowySmok @cebulaZrosolu @UncleFester @Dlu
Idealny w srodku.
@ErwinoRommelo zaleta sous vide
moja już by płakała że surowe a ja bym wpierdolil cały i poszedł po drugi XD
@wonsz z zamkniętymi oczami by się nie połapała, bo wyszło bardzo kruche i miękkie
@mordaJakZiemniaczek no pięknie wyszło. Daj mi dodatkowy talerz i się dosiadam.
@Astro staram się nie serwować gościom żarcia po terminie, zwłaszcza ponad rok po terminie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mordaJakZiemniaczek uznajmy że nie jestem gościem tylko natrętnym nieznajomym :)
@mordaJakZiemniaczek skoro było głęboko mrożone to data ważności nie m znaczenia
To nie wyglada jak stek, a jakis mielony z wolowiny, nie powinienes go jesc na rozowo.
@mordaJakZiemniaczek Dziwna struktura jak na rostbef, żyjesz
@UncleFester @Nedkely mrożone mięso traci swoją strukturę, bo lód ją rozrywa i to tak naprawdę postępuje w zamrażalniku z czasem. Ale 58C na tak długo powinno wszystko wybić. Ogólnie polecam świeże, ale zawsze boli mnie wyrzucić mięso.
Nawiązując do wcześniejszego wpisu to nawet nie próbuj oszukiwać że tylko 3h gotowałeś w 58° ! (*  ̄︿ ̄)
@VonTrupka 3:30
Zaloguj się aby komentować