Boczek i podgardle, podpiekane w wędzarni.
Zrębka olchowa przez 3 h i na końcowe 30 minut czereśnia.
#wedzenie #wedlinydomowe #gotujzhejto #jedzenie #upomidora

I znowu rundka po pieczony boczek na chlebku z ogóreczkiem... Mógłbyś przynajmniej dać nsfw.
@wiatraczeg Piorunkuf nie chcą dawać i jeszcze mam sobie zasięgi ograniczać. Z czego mam żyć xD
@SUM yszty... Będę ważył 120 kg przez ciebie.
@wiatraczeg No ale od czerwca dieta ogórkowa, będę przypominał o wysiewie.
😍🍆 przepiekne, biel tluszczyku maluje chmury na tle czerwonego mieska, i cale to tymczasowe piekno rozpusci sie w brzusiu.
@ErwinoRommelo No Ty akurat przez długi czas dostawy dostaniesz aktorów drugiego planu na fotce, ale nie w smaku
Ciekawe czy swnika byla swiadoma trafiajac do ciebie ze zwiedzi tyle sziata xd ja juz mam pomysl na pare happeningow te wedliny zrobia kariere.
@ErwinoRommelo E one do jedzenia a nie bicia Żydów i muzułmanów. Jak chcesz do bicia to mogę coś z samej skóry zrobić xD
@SUM i takbym zjadl :) w islamie pozinni mnie czcic jak sw jerzego tyle tych nieczystych demonow zniszczylem…
Zaraz, zaraz! Wędzisz dymem, a czyściutkie ci wychodzą jak z chemicznej?
Jak ty to robisz - czyżbyś parzył i mył po skończeniu?
@Fly_agaric Elektryczny dymogenerator
@SUM Ooo Panie. Bardzoś mnie Pan tym zainteresował.
@Fly_agaric Mam borniaka UW 70
Zaloguj się aby komentować