#gotojzhejto #pizza #hejtopizza
@Bankrut.pl
słodki jezu
mój żołądek aż zapiszczał
@Half_NEET_Half_Amazing panie bieda, aż zgłodniałem choć nie jestem gł…godny xD to se 2 kromki z salcesonem i musztardą zjadłem
@SuperSzturmowiec
@Bankrut.pl zakładam, że nie modowałeś nic?
@Zielczan Nic narazie, dopóki się nie znudzę;)
@Bankrut.pl kurde, to ładne wychodzą, chyba też zamówię po wypłacie
@Zielczan To pierwsza która mi tak ładnie wyszła, dostrajanie i wyczuwanie piecyka wciąż trwa
Gratuluje ciasta
@UncleFester Dzieki
@Bankrut.pl człowieku przestan to udostępniać, jeszcze wieczorem to robi, ja tu z postem przerywanym walcze
@jaczyliktoo o matko przechodziłem przez to, jak wybijała moja godzina jadłem jak pojebany pod korek a wczesniej na wkurwie sprawdzałem godzine co 5 minut
Słodki Jezu w morelach, jakie piękne ciasto. Żarłabym jak dzika. Chciałabym tak umieć piec
@PinkSushi Dwa miesiące prób, dasz rade jak poćwiczysz;)
o jezusku ale bym bral
@Bankrut.pl Nie da się patrzeć podczas głodówki w szpitalu
@Szuuz_Ekleer Wspolczuje, jak mi się zdarzyło tsm być to zamówiłem suszi, przyniosła mi pielęgniarka
@Bankrut.pl ale sztos, podeslij przepis z jakiego robisz
@A_I Vito Lacopelli
@Bankrut.pl ach ten wariat, muszę w takim razie z tego przepisu spróbować
@Bankrut.pl weź wrzuć zdjęcie i przepis na Klub Miłośników Pizzy na Fb, to ci wyjaśnią dlaczego wszystko źle.
Proponuję, bo lubię czytać jak bóldupią. Sam placek zacny.
@rakokuc Narazie mnie to nie interesuje, zreszta nie używam Fb
Wygląda świetnie, ale dlaczego rant jest taki duży? To celowe?
@dolitd Celowe, im wiekszy tym lepszy. Brzegi są najsmaczniejsze, dodatki to dodatek
A to spoko 👍
@Bankrut.pl dużo lepsza niż poprzednia. Tylko ser powinien być pod składnikami, nie na. :) Skraplałeś tu brzegi oliwą?
@wiacus Tu się poerdolnalem
@Bankrut.pl o ja, aż rozmrożę kilka kulek na weekend
@Hawajskadlakazdego Jeszcze nie probowalem mrozić…
@Bankrut.pl ja robię zawsze na zapas ciasta i zaraz po kulkowaniu jedne zostawiam w TO a nadmiar do zamrażarki. Mam wtedy gotowe na zaś. Zamrożone kulki wyciągam dzień wcześniej na noc do lodówki, a następnie w zależności o której je potrzebuje ale co najmniej 5h przed spożyciem wyciągam z lodówki i trzymam w TO. Polecam ten stan, ponieważ robienie ciasta to dużo czasu + brudu, a tak zrobię raz 5kg i mam dużo pitcy
@Bankrut.pl a w sumie nawet jak z pitcowania epickiego mi zostają kulki bo np. za dużo gościom było to takie mocno wypracowane też daje do zamrażarki. Trzeba je tylko zmniejszyć przez ponowne kulkowanie i zmniejszenie ilości gazów w cieście
@Hawajskadlakazdego O fuck, z pięciu kg robisz?
@Hawajskadlakazdego Pokaż co tam upichcisz
Slodki jezu
Zaloguj się aby komentować