Komentarze (12)

splash545

@moll o taki przepisik dla mnie.

NiebieskiSzpadelNihilizmu

@moll ... no i dzięki wielkie. Teraz będę to musiał zrobić. Ja się tak nie bawię. Foch. xD

moll

@NiebieskiSzpadelNihilizmu zjesz to Ci przejdzie xD

moll

@CzosnkowySmok dziękuję

vredo

@moll Ta to umi sprowokować wycieczkę do lodówki

Choćbym głodny nie był...

dildo-vaggins

Robię coś podobnego ale z karkówki w plastrach i cebulę w paski daje na górę mięsa.

moll

@dildo-vaggins też brzmi dobrze

mitsue

@moll wow, wyglada elegancko! Widzę że nie używasz soli, nie obawiasz się, że może się zepsuć?


Takie wlasnej roboty wedliny to są mega fajne, bez tych wszystkich azotanow i innych polepszaczy ktore niewiadomo jak działają na człowieka [albo i wiadomo, że źle]. Ja narazie jestem przy prostym domowym boczku ale kusi aby zrobić coś innego jeszcze:) Pieczone i gotowane najzdrowsze

moll

@mitsue sos sojowy służy tutaj za substytut

Mr.Mars

Dla mnie buraki dzisiaj

Zaloguj się aby komentować