@Trypsyna dej
@Trypsyna zjadlbym, ale chyba zapomnialeś upiec
@Stashqo staram się jeszcze wyczuć opiekacz 😁
@Trypsyna Z dżemem proszę.
@Trypsyna
Przychodzi Jasio do budki z goframi i mówi:
- Poproszę gofera
- Nie mówi się "gofera" tylko "gofra" odpowiada Pani z budki
- Nie pierdol, smaruj dżemorem
@Trypsyna Ale z dżemorem!
Ja, ale bez tych kupnych słodzideł, może być suchy, ale bardziej dopiecz :))
@ismenka To chyba nie kwestia dopieczenia, a za słabej gofrownicy. Wyglądają na robione w takiej poniżej o mocy 1000W, a one właśnie miękkie gofry produkują. Nawet jak dłużej potrzymasz to nie wychodzą jak powinny.
@Fly_agaric zgadza się, mój opiekacz ma 900w, nawet jak trzymałam dłużej to nie chciały się ładnie zarumienić. Są bardziej miękkie ale również smaczne 😃
@Trypsyna a mąki ziemniaczanej dodałaś? Też miałam słabą gofrownice i fakt, gorzej wychodzą, ale pokombinowałam z ciastem i udało się osiągnąć zadowalającą chrupkość
@ismenka nie, bazowałam na przepisie z strony Aniagotuje, tylko mąka pszenna tam jest.
@Trypsyna no to dodaj odrobinę skrobii lub znajdź taki przepis z jej dodatkiem - u mnie było czuć różnicę
Smaruj gofera dżemorem! 😁
@Trypsyna dej, ale dopiecz najpier.
Zaloguj się aby komentować