Jakiś czas temu byłem w tradycyjnej rzemieślniczej piekarni. Po zakupach zwątpiłem w moje umiejętności i uznałem, że chleba to ja pięć nie umiem. I tak minęło kilka dni i postanowiłem, że będę musiał się nauczyć robić lepsze chlebki. A najlepszą nauką jest praktyka.
Dzisiaj pszenny na drożdżach z dodatkiem zakwasu.
#bojowkapiekarska #chleb #pieczzhejto #chlebekzlp
Dzisiaj pszenny na drożdżach z dodatkiem zakwasu.
#bojowkapiekarska #chleb #pieczzhejto #chlebekzlp
@l__p masz racje, nie umiesz.
Podaj adres, przyjadę i za darmo zutylizuje
@Endrevoir ja też, ja też!
@Jarosuaf spadowa, pierwszy byłem!!
@Endrevoir ja biorę piętke
@roadie chyba cię pogrzało. Piętka z masłem jest najlepsza!
Mój ci on. CAŁY.
@Endrevoir po kim Ty taki chitry?
@roadie nie chitry, głodny. Rozróżniajmy ;))
@l__p zacznij na zakwasie w końcu
@GazelkaFarelka 2 tygodnie temu był na zakwasie 🙈
@l__p weź urlop dwa tygodnie i się zatrudnij u nich xd
@l__p wygląda na pysznego skurwysyna, ale bym wsuwał takiego na śniadanko
Zaloguj się aby komentować