Jakiś czas temu byłem w tradycyjnej rzemieślniczej piekarni. Po zakupach zwątpiłem w moje umiejętności i uznałem, że chleba to ja pięć nie umiem. I tak minęło kilka dni i postanowiłem, że będę musiał się nauczyć robić lepsze chlebki. A najlepszą nauką jest praktyka.

Dzisiaj pszenny na drożdżach z dodatkiem zakwasu.

#bojowkapiekarska #chleb #pieczzhejto #chlebekzlp
6fbd8758-a24c-4d55-94fa-41e068a16528
f3100c2d-e4ae-486f-8a7c-c0b89ab6915b
6fd79c91-30b9-4343-9411-d90ea97f52ab
Endrevoir

@l__p masz racje, nie umiesz.

Podaj adres, przyjadę i za darmo zutylizuje

Jarosuaf

@Endrevoir ja też, ja też!

Endrevoir

@Jarosuaf spadowa, pierwszy byłem!!

roadie

@Endrevoir ja biorę piętke

Endrevoir

@roadie chyba cię pogrzało. Piętka z masłem jest najlepsza!


Mój ci on. CAŁY.

roadie

@Endrevoir po kim Ty taki chitry?

Endrevoir

@roadie nie chitry, głodny. Rozróżniajmy ;))

GazelkaFarelka

@l__p zacznij na zakwasie w końcu

l__p

@GazelkaFarelka 2 tygodnie temu był na zakwasie 🙈

Felonious_Gru

@l__p weź urlop dwa tygodnie i się zatrudnij u nich xd

Bojowy_Agrest

@l__p wygląda na pysznego skurwysyna, ale bym wsuwał takiego na śniadanko

Zaloguj się aby komentować