Komentarze (9)

@AdelbertVonBimberstein mam. Przypalanie spodu XD choć jak się tak zastanowić jak pilnowałem go by nie przypalił to wyciągałem za wcześnie ryż i też był kleisty. Jak przypalił to przynajmniej ryż był całkiem fajny

Obejrzeć, wyciągnąć wnioski, potestować -> https://m.youtube.com/watch?v=IjjdAheuNKs

@wonsz Zaraz zerkne. Dzieki

Basmati trzy razy wypłukany, gotujesz i masz sypki

@Gepard_z_Libii a jaśminowy nie będzie sypki?

@zosiasamosia1 Jaśminowy chyba tak jak zwykły się gotuje, jak chcesz sypki to basmati, ale w sumie jaśminowy lepszy w smaku;p

@zosiasamosia1 wypłukana skrobia, masło okleja każde ziarenko i nic się nie skleja.

@jiim no takie były założenia. Ale się skleilo xD

Zaloguj się aby komentować